VI cursa Nordic Palma

En aquesta edició es durà a terme la prova de Nordic Walking organitzada pel Comitè Balear de Marxa Nòrdica juntament amb el Club Esportiu Marxa Nòrdica Palma. Serà Campionat de Balears 2019.

L’edició del proper any ha estat inclosa per la Secció de Marxa Nòrdica de la FEDME com a prova de Ranking Nacional 2020.

Inscrits

Cursa oficial: Llistat d’inscrits a la cursa popular

Cursa popular: Llistat d’inscrits a la cursa popular

Descripció del recorregut

El recorregut , el mateix de l’any passat, ha estat homologat per els tècnics de la federació, adaptat per a competicions de marxa nòrdica i està absent de perills objectius en tot el seu traçat. Es tracta d’un itinerari circular que discorre per el bosc de la zona Nord de Palma, concretament a la falda de la serra de Son Marill.

El punt de partida serà la plaça del cementiri de Sa Vileta, de on se pujarà per una pista forestal fins a un creuer amb un banc de ciment. En aquest punt agafaran el camí de l’esquerra que els farà arribar al carrer Pinar –Park C. Girant a la dreta (pel c/Pinar-Park A) agafarem el camí (tram d’asfalt 250m) que ens durà a l’antiga cantera per on farà un recorregut d’anada i tornada.

A continuació s’agafarà el camí que va paral·lel al Camp de Golf de Son Quint, que ens permetrà arribar finalment al Cementiri de la Vileta.

El recorregut és de 4km i els competidors de la cursa oficial faran tres voltes i els participants a la prova popular només faran una volta de 4 km.

Pensam que la nostra ciutat mereix tenir la seva pròpia cursa de marxa nòrdica, i que aquesta es pugui consolidar dins els calendaris oficials de la Federació.

En aquesta edició es durà a terme la prova de Nordic Walking organitzada pel Comitè Balear de Marxa Nòrdica juntament amb el Club Esportiu Marxa Nòrdica Palma. Serà Campionat de Balears 2019.

L’edició del proper any ha estat inclosa per la Secció de Marxa Nòrdica de la FEDME com a prova de Ranking Nacional 2020.

Dades tècniques

Lloc cursa

Falda de la Serra de Son Marill – Puig dels Revells

Lloc de sortida

Cementiri de Sa Vileta

}

Hora sortida

10:00 h

}

Hora finalització

13:00 h

+

Distància cursa oficial Marxa Nòrdica

12 Km.

+

Distància cursa popular i infantil

4 km.

Lloc cursa

Falda de la Serra de Son Marill – Puig dels Revells

p

Més informació

Eduard Gaviño Cardona

edu@nordicwalkingpalma.com

653 688 986

Inscripció i pagament prova oficial

(fes clic a l’enllaç corresponent)

Federat: 10€

No federat: 15€

Inscripció i pagament prova popular

(fes clic a l’enllaç corresponent)

Federat: 5€

No federat: 10€

Infantil no federat: 3€

Inscripció i pagament

És imprescindible emplenar el formulari d’inscripció i fer el pagament per participar a la cursa.

Els no federats tenen temps fins el dimecres dia 13 de novembre de 2019. Els federats es podran inscriure el mateix dia abans de la cursa. Els competidors hauran de mostrar la targeta federativa (si estan federats) i el DNI a l’organització per poder retirar el dorsal.

Prova oficial

Prova popular

Recollida de dorsals

Recollida de dorsals es podrà fer el dissabte dia 16 de novembre a la tenda Tribe, Gremi d’Hortolans, 15, Polígon de Son Rossinyol (davant la presó) de 11h a 13h i de 16:30h a 19h.

També el mateix dia de la cursa, el diumenge dia 17 de novembre a partir de les 09:00 hores al cementiri de la Vileta de Palma.

Seguretat

Es disposarà d’una ambulància per a l’assistència dels participants.

La cursa no estarà tancada a la circulació però si que estarà controlada per el personal voluntari durant l’única part a on el recorregut passa per el carrer Pinar- Park A de 200m i amb molt poc transit.

L’únic carrer que es demanarà que es tanqui a la circulació per la seguretat dels competidors és el de l’accés al Cementiri de Sa Vileta.

No serà responsabilitat de l’organització les incidències provocades per malalties o patologies prèvies, negligència, comportament imprudent, durant els desplaçaments previs o posteriors de la cursa.

La prova és autoritzada per la Federació Balear de Muntanya i Escalada i per tant, l’assegurança d’accident cobrirà a tots els participants amb fitxa federativa vàlida. Els participants sense fitxa federativa disposaran d’assegurança obligatòria d’accidents amb un increment del preu a la seva inscripció.

Si per qualsevol circumstància el corredor inscrit no pot participar a la cursa, ha d’enviar un correu informant de la incidència a la Federació Balear de muntanya i Escalada, amb còpia a Elitechip i al Club organitzador. Només se retornarà el 70 % de la inscripció. Per retornar els doblers de la inscripció serà necessari el orresponent certificat metge o equivalent. Si no és així, no es retornarà.

Desenvolupament

Recollida de dorsals el mateix dia de la cursa, el diumenge dia 17 de novembre a partir de les 09:00 hores al cementiri de la Vileta de Palma. A les 09:45 hores control de dorsals i Briefing previ a la sortida, que es donarà a les 10:00 hores.

La prova es desenvoluparà sota l’observació dels àrbitres i personal de l’organització de la cursa que farà complir el reglamenta en vigor per l’any 2019.

Lliurament de premis a les 12:30 hores.

Avituallament

A la zona de sortida, al mateix aparcament del Cementiri de la Vileta. Hi haurà aigua i fruita. Ho podran fer servir a la finalització de cada volta (km 4, 8 i 12)

Limitacions

El participant ha de dur el dorsal ben visible durant tota la cursa i seguir l’itinerari marcat sense sortir-se´n del mateix. Si el personal de la cursa detecta corredors fent dreceres, o sortint del camí marcat serà comunicat als jutges de cursa i sancionats. També serà motiu de sanció el corredor que deixi brutor o envasos al seu pas, excepte als avituallaments marcats.

Premis

Seran premiats als tres primers de cada categoria tant a les masculines com les femenines.

  • Categoria Absoluta: Tots els participants majors de 16 anys.
  • Categoria Júnior: de 16 a 17 anys, que compleixin els 16 i no compleixin els 18 anys l’any de referència.
  • Categoria Promesa: 18 a 23 anys, és a dir que compleixin els 18 i no compleixin els 24 anys l’any de referència.
  • Categoria Sènior: 24 a 39 anys. Que compleixin els 24 i no compleixin els 40 l’any de referència.
  • Categoria Veterana A: de 40 a 49 anys que compleixin els 40 i no compleixin els 50 l’any de referència.
  • Categoria Veterana B: de 50 a 59 anys. Que compleixin els 50 i no compleixin els 60 l’any de referència.
  • Categoria Veterana C: de 60 a 99 anys. Que compleixin els 50 i no compleixin els 60 l’any de referència.
  • Categoria Veterana D: de 70 anys complerts l’any de referència, en endavant.

Reglament

Enllaç al al reglament de competicions de marxa nórdica de FEDME

Enllaç al al reglament de competicions de marxa nórdica de FBM

Dades club organitzador

Contacte: Eduard Gaviño Cardona
Club: Club Esportiu Marxa Nòrdica Palma
C.I.F: G57893166
Darrer: Font de la Vila, 9
Població: 07010 Palma
Telèfon: 653 688 986
Correo electrònic: info@nordicwalkingpalma.com y edu@nordicwalkingpalma.com

Col·laboradors

En Cristalleria Vidres Arxiduc li oferim els més complets serveis de muntatge i instal·lació de portes i finestres de vidre, doble vidre i alumini per a reformes del seu pis o habitatge.
També realitzem tot tipus tancaments de vidre i alumini (inclosa la instal·lació de vidres blindats), per a reformes de botigues, oficines, locals i centres comercials de Mallorca.

Portem 133 anys al món. i 66 anys a Espanya canviant amb tu. Queda molt camí per recórrer i no anem a parar fins aconseguir.

Vine a Decathlon Son Moix la botiga d’esport en Illes Balears. T’esperem a Decathlon Son Moix, per descobrir i compartir la nostra passió per l’esport.

Pastelería ubicada en el Secar de la Real, en Palma, especializada en productos artesanos de fabricación propia típicos mallorquines e innovación en pastelería personalizada.

Pep Trias, es el pastelero que elabora los productos ofrecidos en este establecimiento. Tiene una experiencia de 17 años en el sector y lo valida con la posesión de dos documentos oficiales a nivel Balear: Carta de artesano y Carta de Maestro Artesano. Su experiencia y cualificación, hacen que pueda ofrecer a sus clientes unos productos de calidad y satisfacer sus necesidades, por ejemplo: elaboración de tartas personalizadas ( con foto, sabores, colores, formas,…) para diferentes eventos como bodas, comuniones, etc.

Avenida Cister, 64, Palma de Mallorca

971 76 55 17

La unió entre treball, investigació i constància ens ha fet arribar fins on som: Nutrisport ja és referent en el sector gràcies a la seva àmplia gamma de productes d’alta qualitat.
A més, assistim a esdeveniments i proves esportives a tot el territori espanyol per animar els participants a superar-se a si mateixos. Això ens dóna l’oportunitat de conèixer les seves necessitats per desenvolupar nous productes que els portarà a aconseguir la victòria.

Psicoymas és un centre holístic de benestar i formació situat en un racó tranquil i apartat de Palma de Mallorca. Podràs trobar entre els nostres serveis, diferents tipus de teràpies destinades a restaurar el teu equilibri i sentir un gran alleujament en cos, ment i esperit.
El nostre equip està dirigit per Naiara Aguirre López, Psicòloga Holística Integrativa i Terapeuta Manual. A més comptem amb diversos tractaments de bellesa saludable en els que podràs trobar-te bé per dins i per fora. Sempre realitzats amb molta cura i consciència. Acosta’t a conèixer-nos, relaxa’t a les nostres mans i respira la pau de l’entorn que ens envolta, gaudeix amb els nostres nombrosos tractaments i eleva el teu esperit.

Fundada en Palma de Mallorca en 1997, nace para ofrecer un servicio serio y eficaz en el ámbito de la asesoria fiscal, contable, laboral y jurídica. En todos estos años hemos aunado esfuerzos y han reunido un grupo de profesionales con una larga experiencia, que les reportan junto con su buen hacer una excelente reputación. Ofrecen a sus clientes un servicio personalizado y la más estricta confidencialidad.

Botiga especialitzada en productes i serveis esportius de running, trail, triatló i outdoor.
Sabateria · Botiga d’articles esportius · Empresa de productes esportius i per a activitats a l’aire lliure

Con gran variedad de pan caliente todo el día y todo tipo de repostería. Abierto todo el año!! Horario de 8:00-15:00 h y 16:00-21:00 h
Avenida del Cister,29, Palma de Mallorca
971 76 92 76
Cami la vileta 152, Palma de Mallorca
971 75 85 82