Activitats a mesura

Cursos d'iniciació

La nostra màxima il·lusió és donar a conèixer aquest esport al major número de persones. Per això, oferim cursos d’iniciació on se realitza la primera presa de contacte amb els bastons.

És indispensable iniciar-se amb l’ajuda de bons instructors per evitar un mal aprenentatge de la tècnica que podria esser perjudicial i provocar lesions totalment evitables i innecessàries.

Ja són vàries les associacions o agrupacions, ajuntaments, empreses que nos han demandat aquesta activitat, ja sigui com a activitat en festes patronals, en jornades deportives, en estades en hotels, etc.

Per l’interès i per la demanda dels participants, moltes de sessions d’iniciació han fet possible la creació de grups que s’han anat consolidant i al mateix temps han augmentat el número de seguidors d’aquest esport tan complet.

Entrenament personal

Programa de condicionament físic general, realitzat individualment o en grups reduïts , en el qual, a través de tècniques específiques del Nordic Walking (Marxa Nòrdica) perseguim millores de la resistència cardiovascular i muscular amb una activitat que implica la globalitat corporal i redueix les sobrecàrregues articulars, millorant la composició corporal (menor percentatge de greix).

Nivell

 • Principiant
 • Intermedi
 • Avançat

Què pot fer es teu entrenador personal per tu?

 • Valorarà el teu estat actual i necessitats
 • T’ajudarà a fixar objectius realistes
 • Te dissenyarà un programa adaptat a mesura
 • Te mostrarà a realitzar-ho correctament
 • T’acompanyarà i supervisarà durant l’execució dels exercicis
 • Variarà el programa per mantenir el teu interès i adaptar-ho progressivament al teu nou nivell de fitness.
 • T’informarà i educarà sobre aspectes relacionats amb l’activitat física i la salut.
 • Te motivarà durant tot es procés d’entrenament, perquè sigui constant i aconseguesqui el seus objectius i goig dels beneficis de l’exercici.

Les sessions d’entrenament a prop del teu domicili són sens dubte la millor opció per aquelles persones que disposen de poc temps, que no volen sofrir les incomoditats del desplaçament. Un entrenador personal de Nordic Walking Palma se desplaçarà a prop del teu domicili a l’hora que més te convengui per realisar el teu programa d’entrenament amb rutes pròximes al teu entorn.

Qui pot beneficiar-se de l’entrenament personal de Nordic Walking?

L’entrenament personal està indicat per qualsevol persona: no importa el sexe, ni l’edat, ni la condició física, ni els objectius desitjats… Tothom pot disfrutar dels beneficis de l’entrenament personal, ja que a Nordic Walking Palma te dissenyarem un programa que s’adapti a les teves característiques i necessitats personals, nivell de condició física, disponibilitat, objectius i preferències. Si no te ve de gust enfonyar-te a un gimnàs, entre quatre parets, la Marxa Nòrdica és el teu esport ideal!!!

Esdeveniments

Els professionals de Nordic Walking Palma estan capacitats per organitzar esdeveniments esportius, relacionats amb la Marxa Nòrdica i amb qualsevol altre esport o activitat.

Tenim els coneixements teòrics i l’experiència pràctica per a l’organització d’esdeveniments, diversió i entreteniment. Tot un equip de professionals se encarrega de dissenyar i desplegar qualsevol tipus d’esdeveniment (carreres populars, activitats puntuals, festes, congressos, cursos…) posant a disposició dels client les eines necessàries per garantir l’èxit del mateix.

Incentius d'empresa - "team building"

Unes quantes empreses i grups s’han posat en contacte amb noltros demandant cursos d’iniciació o rutes pels seus treballadors, com a incentiu i com a activitat ideal per afavorir la confiança, el treball en equip, el companyerisme, la cohesió grupal, la motivació…, en definitiva  augmentar el capital social dels seus empleats.

El Nordic Walking és una activitat molt adequada per fer en grup. No és necessari baixar per barrancs, ni disparar-se amb bolles de pintura, ni escalar parets impossibles. Si se compta amb un bon instructor se poden afavorir dinàmiques de grup, jocs, i activitats amb l’objectiu de millorar el clima laboral creant un bon ambient de diversió, d’unió i de treball conjunt, al mateix temps que estimulam les relacions entre els participants. Tot això en plena natura.

Nordic Walking Palma ofereix rutes personalitzades segons les necessitats de cada client. A través de la Marxa Nòrdica ajudam a  incrementar la resposta física i emocional de les persones, la qual cosa repercuteix a la millora de la seva qualitat laboral i, sense dubte, del seu benestar personal.

Mallorca és un lloc idoni per realitzar aquestes activitats a defora, amb bon clima, a la platja o a la muntanya. En definitiva, un marc inmillorable ple de bells i únics paratges.

Jornades familiars

El Nordic Walking és una activitat que no té edat. Pot esser practicada per qualsevol persona, tengui l’edat que tengui. Per això, preparam jornades familiars on tota la família participa a activitats, ja sigui de forma individual amb sessions adaptades a les seves necessitats, com en unes altres on la participació és conjunta. Per què no anar tota la família a practicar la Marxa Nòrdica, on la gent gran conegui una activitat ideal per ells, on una persona pugui trobar un complement a la seva activitat física setmanal, on es nins puguin jugar i divertir-se…

Nordic Walking infantil

Amb les nostres proposta de Nordic Walking per nins i nines pretenem introduir aquesta activitat  d’una manera lúdica, divertida i afavorint la creativitat.

El nostre objectiu no serà que els nins i nines tenguin una súper tècnica, sinó que passin una bona estona i que puguin conèixer la nostra activitat d’una forma xalesta i motivant per a ells

 

Aquests són qualcuns dels objectius que fan feina amb les nostres activitats

 • Conèixer l’activitat del Nordic Walking i les seves possibilitats
 • Conèixer el material, experimentar amb ell i utilitzar-ho de manera correcta.
 • Millorar la coordinació dinàmica general a través de la tècnica de la Marxa Nòrdica.
 • Utilitzar el Nordic Walking com  eina per disfrutar i respectar la natura.
 • Entendre l’esport i, en aquest cas la Caminada Nòrdica com una opció molt saludable, per lluitar contra el sedentarisme, l’inactivitat i l’obesitat infantil.
 • Participar activament a les propostes amb una actitud positiva cap a l’activitat i els companys.
Nordic Walking i turisme

Noltros, Nordic Walking Palma, acostam la Marxa Nòrdica als vostres clients. Oferim instructors amb una formació de qualitat que puguin donar resposta a les necessitats dels nostres participants i que compten amb una àmplia experiència. Comptam amb material de qualitat, en aquest cas amb bastons ideals per a la iniciació i per la pràctica d’aquest esport.

Cercam i cream rutes adequades a prop de l’hotel, associació, negoci, etc. Sabem el que cerca la gent que practica el Nordic Walking i la nostra intenció és estudiar l’entorn per trobar o adaptar possibles rutes. Un pic creades les rutes, les senyalitzam, preparam informació escrita pels practicants i les diferenciam per nivells, per durada i per intensitat.

Tenim multitud de rutes proposades per tota l’illa. Rutes ja contrastades, molt completes i variades. Les dividim en: 

 • rutes nordic walking muntanya
 • rutes nordic walking culturals
 • rutes nordic walkint gastronòniques
 • rutes nordic walking a mida
 • rutes nordic walking platja

Pin It on Pinterest

Share This