Nordic Walking a la Fresca - Activitat gratuïta d'iniciació més passejada a Can Pastilla (Devora el club nàutic)

L’Institut Municipal de l’Esport (IME) conjuntament amb Nordic Walking Palma, organitzen la darrera jornada del  programa Nordic Walking a la Fresca 2019, una activitat d’iniciació a la marxa nòrdica i una passejada completament gratuïta i apte per a tothom.

Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans en un entorn proper. Un dels principals objectius del programa Nordic Walking a la Fresca és acostar als ciutadans a una activitat sana i incorporar-la en el seu moment a dia per millorar a curt termini la seva qualitat de vida donant-los eines per adquirir hàbits saludables. És una activitat molt apropiada per a tots els grups de població, fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut en l’àmbit fisiològic, psicològic i social. 

El programa recull dues jornades mensuals que tindran lloc a les zones de la costa de la nostra ciutat.. El divendres 23 d’agost a les 19:30h serà a la platja de Can Pastilla, just devora del Club nâutic.

Els participants rebran un capell de les jornades i Mercapalma convida a fruita en acaba l’activitat. L’organització  posa a la  disposició dels participants el servei de préstec de bastons.

Data

23/8/2019

Dificultat

Bo de fer
p

Consells

Portar moxilla petita, roba cómoda i sabata esportiva.

}

Hora d'inici

19:30 h.

+

Distància

4 km.

Lloc de trobada

Platja de Palma-Can Patilla 

Carrer dels Palangres 1, 07610 Can Pastilla

(enlace Google Maps)

Cost

Activitat gratuïta

Durada

1:30 h.

Inscripció

A l’inici de la activitat

nordicwalking@palma.es

Pin It on Pinterest

Share This