Recuperam el Nordic Walking a Calvià. Iniciació grauïta. Dissabte 6 de març a les 16h a Portals Nous.

‘L’ajuntament de Calvià ha decidit reprendre les activitats de Marxa Nòrdica. Aquestes activitats estaven previstes per a l’inici d’any i ara les recuperam gràcies a la normativa sanitària vigent, que permet fer grups més nombrosos per practicar esport a l’aire lliure.

 Les sortides tendran lloc durant entre el  març i el maig de 2021.

La primera el dissabte 6 de març a les 16h i el punt de trobada és a l’aparcament de l’escola Àgora Portals.

El nordic walking és una actividad que consisteix en caminar amb impuls d’uns bastons. És molt fàcil d’aprendre, al principi, necessita l’atenció personalitzada d’un bon instructor/a per conèixer i assimilar la tècnica. El treball és més global que el simple caminar ja que intervenen notablement majors grups musculars (el treball de glutis, columna vertebral, etc) i a la vegada es treballa a nivell cardiovasvular. Molt apropiat per a tots els grups de població.

El caminar nòrdic amb bastons és un esport relativament nou que s’està consolidant i que ja es practica en moltes part del mon. Té el seu origen a les zones nòrdiques i els seus múltiples beneficis fan que es pugui convertir en un esport popular. Comparteix els conceptes de natura, benestar, activitat física i salut, assegurant uns bons resultats físics i mentals.

El calendari de les activitats proposades:

Data

6/03/2021

Dificultat

Bo de fer

p

Consells

Portar aigua, roba cómoda i sabata esportiva.

}

Hora d'inici

16:00 h.

+

Distància

4 km.

Lloc de trobada

Aparcament Àgora Portals

Davant Marineland

(enlace Google Maps)

Cost

Activitat gratuïta

Durada

1:30 h.

Inscripció

Omplint el següent formulari:

Inscripció

 

Pin It on Pinterest

Share This