9-10-11-12 de juliol cap de setmana a Lluc. Camí de Santiago Mallorquí

Aquest estiu no ens quedarem sense fer el tradicional “Camino de Santiago”. Ens hem d’adaptar a la situació que vivim i per això feim aquesta proposta innovadora. 

Volem gaudir de la natura, de l’estiu, del nostre esport i volem ser dels primers a fer el Camí de Santiago Mallorquí. I tot això amb la vostra companyia.

Passarem uns dies a Lluc. Ens ajotjarem a l’Hostatgeria. Les seves estances estan perfectament equipades amb bany i TV. Lluminoses habitacions que destaquen per la seva amplitud, amb una original i acurada decoració. Cada una té el seu estil propi i és diferent de les altres, però totes proporcionen moments inoblidables i una sensació de tranquil·litat i pau de què l’Hostatgeria s’enorgulleix.

Tenim dues opcions:

  • 4 dies / 3 nits: Entrada dijous i sortida diumenge després de dinar.
  • 3 dies / 2 nits: Entrada divendres i sortida diumenge després de dinar.

Cada dia vos proposam una ruta i alternarem excursions pels voltants amb dues etapes del Camí de Santiago Mallorquí. 

  • Dijous horabaixa: Ruta pels voltants.
  • Divendres dematí: Lluc – Pollença.
  • Dissabte dematí: Lluc – Lloseta (1ª etapa del Camí de Santiago Mallorquí).
  • Diumenge dematí: Lloseta – Alaró – Binissalem (2ª etapa del Camí de Santiago Mallorquí).

 En tot moment el grup estarà guiat pel nostre equip d’instructors i instructores i l’organització posa a la vostra disposició un cotxe d’acompanyament per poder adaptar la ruta a les vostres possibilitats. D’aquesta manera tothom podrà decidir diferents opcions de kilometratge i intensitat. 

Amés, oferirem un ampli ventall de possibilitats d’oci per passar bons moments tots plegats (visita al museu, al jardí botànic, …) No oblidam que són mesos d’estiu i per això tendrem a la nostra disposició la piscina de Lluc i així ens podrem refrescar en voler!!!

Les places són limitades i es seguirà un estricte ordre d’inscripció. Per reservar, primer s’ha de omplir el formular, nosaltres vos confirmarem que teniu plaça i així finalment podreu fer l’ingrés.

 

Data

9,10,11,12 /06/2020

Cost

4 dies, 3 nits: 205 pax habitació doble

3 dies, 2 nits: 154 pax habitació doble

Suplement per habitació individual

Inscripción

És imprescindible omplir el teu formulari d’inscripció per venir a la ruta

Pin It on Pinterest

Share This