Comença el NW a la Fresca 2022. Activitat gratuïta d'iniciació + ruta

L’institut Municipal d’Esports (IME)conjuntament amb Nordic Walking Palma, posa en marxa una nova edició de Nordic Walking a la Fresca durant els mesos de maig, juliol, agost i setembre. Enguany el programa inclou més jornades que mai, un total 18. 

Les sessions es duran a terme per la costa i les platges de Palma, i estan dirigides a tots els grups de població. Les inscripcions són completament gratuïtes i s’han de fer al següent formulari o allà mateix uns minuts abans de l’activitat.

Aquest divendres dia 27 de maig es du a terme la primera activitat al Parc de la Mar a les 19:30h. El punt de trobada serà a devora l’oficina d’informació turística, devora els edificis de Capitania. 

El nordic walking és una activitat fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut. Amb les tècniques d’iniciació els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla, adaptant la intensitat de la marxa a la condició física de cada persona.

Un dels principals objectius del programa és acostar els ciutadans a una activitat saludable i incorporar-la al seu dia a dia, per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida i donar-los eines per a adquirir hàbits saludables mitjançant la fusió dels conceptes de salut, cultura, aire lliure i estiu.

L’estiu és un excel·lent període per a aprofitar el nostre entorn marítim; per aquest motiu les jornades es duran a terme als següents llocs de Palma:·

Posa’t en marxa!!!

Data

Maig-Juny-Juliol-Agost-Setembre 2022

 

 

Dificultat

Bo de fer
p

Consells

Portar  roba cómoda, sabata esportiva i una motxileta amb aigua.

}

Hora d'inici

19:30 h.

19:00h Setembre

 

+

Distància

4 km.

Lloc de trobada

27 de maig: Parc de la Mar, devora l’oficina d’Informació Turística

(enlllaç Google Maps)

Cost

Activitat gratuïta.
 

Durada

1:30 h. 

 

Inscripció prèvia obligatòria

Formulari d’inscripció

Al punt de trobada uns minuts abans de l’activitat

 

Pin It on Pinterest

Share This