Excursió Mirador de Josep Sastre + Torrada (Andratx). Diumenge 27 de gener 2019

Per DIUMENGE dia 27 de gener vos proposam una passejada amb dues opcions: OPCIO A (fàcil) que ens permetrà arribar per un bon camí a les Cases de Ses Basses i OPCIÓ B (moderat) que, seguint mitja horeta més per un camí ja de muntanya, ens permetrà arribar al Mirador des Cap Fabioler, també anomenat d’en Josep Sastre o de Ses Basses. Aquí podrem admirar una extraordinària panoràmica de la mar i de la Dragonera.

Aquesta passejada transcorre en el terme municipal del poble d’Andratx. Molta gent la utilitza per arribar a la Trapa. En partir del coll ja notarem les conseqüències devastadores del darrer incendi. En uns minuts, deixarem a la dreta la possessió de Rajolí. Aviat el pinar es converteix en càrritx, romaní i garballó, transformant-se amb una zona més abrupte i salvatge. En poc més d’una hora arribarem a les Cases de les Basses. (La ruta A acaba aquí). Arribant al Puig de ses Basses, trobarem una gran fita que ens marca el camí, que a la dreta, hem d’agafar per arribar al mirador. (La ruta B acaba aquí).

Es tracta del mirador Joseph Sastre, situat al cap Fabioler, un balcó sobre la cornisa del penya-segat a 440m sobre el mar en caiguda vertical, just a davant l’illa de Sa Dragonera, senzillament magnífic.

Aquí, com no podia ser d’altra manera, farem una aturada per berenar i per immortalitzar les vistes amb les nostres càmeres. Tornarem al punt d’inici caminant altra vegada per el mateix camí.

INFORMACIÓ IMPORTANT:

  • L’organització posarà a la vostra disposició unes palanganes amb: un botifarró, un tros de llonganissa, xulla i un bistec d’agulla. El preu de la palangana és de 6 Inclou pa, aigua o vi. La inscripció, encara que no es pugui venir a l’excursió, implica el pagament del menjar.
  • En arribar a la zona recreativa, podrem deixar bosses i estris per torrar.
  • En acabar la ruta ja ens tendran preparat el caliu per poder torrar. Cada un es torrarà el seu menjar.

En acabar de dinar “CONCURS DE POSTRES”!!!!! Comptarem amb un jurat que seleccionarà tres postres. Els guanyadors rebran un premi per part del Club. Animau-vos a participar!!!  Segur que passarem un moment ben doç i divertir!!! 

Data

27/1/2019

 

Dificultat

Ruta A: Fàcil

Ruta B: Moderat

p

Consells

Portar berenar, aigua, sabata de muntanya i impermeable i estris per torrar, plat i tassó.

}

Hora d'inici

Palma 9:00 h

Ruta 9:45 h.

+

Distància

Ruta A: 8 km.

Ruta B: 11km

Lloc de sortida Palma

Pavelló esportiu del Secar de la Real

Carrer del Vicari, 07010 Secar de la Real (Palma)

(enllaç Google Maps)

Cost

Socis: gratuït. No socis: 7 €

Assegurança (no federats) 3€

Torrada 6€

Durada

Ruta A: 2h i 30 min.

Ruta B: 3h i 30 min

Lloc de trobada ruta

Aparcament del Coll de Sa Gramola

Carretera Andratx-Estellencs

 (enllaç Google Maps)

Inscripción

És imprescindible omplir el teu formulari d’inscripció per venir a la ruta

Pin It on Pinterest

Share This