BINIALI-SENCELLES. DIUMENGE 19 DE DESEMBRE.

Aquest diumenge durem a terme la darrera excursió del 2021. Vos proposam una passejada per el centre de la illa que comunicarà els pobles de Biniali i Sencelles.

El punt de trobada serà a devora la rotonda de l’entrada al poble de Biniali (mirar ubicació).

Comencarem la ruta travessant el Torrent de Solleric per un petit pont i agafant a l’esquerra el camí des Terrer Blanc, asfaltat, i que prenem.

Després d’uns minuts, agafarem l’anomenat Camí de Morelló, que ens ofereix una vista extraordinària dels camps de cultiu que en aquesta època de l’any presenten un color verd intens. 

Poc després creuarem una carretera per continuar pel Camí dels Inferns, i que per descomptat no fa honor al seu nom.

Seguirem avançant ara pel Camí des Campàs i després d’una estona veurem a la nostra dreta un cartell que indica Talaiots de Can Xim. 

Després de visitar-los continuarem la nostra marxa i en breu arribem a les cases de Cas Canar, precios llogaret, travessat per la carretera que uneix Sineu amb Sencelles. Agafarem primer el camí de Can Florit i després el camí d’es Revellar, preciós camí que desembocarà a la carretera Ma-3121, que uneix Sencelles amb Costix. 

Arribarem a Sencelles, el poble de La Beata Sor Francinaina Cirer i arribarem de nou a Biniali passant altra vegada per el Camí Morrelló. 

 

Data

19/12/2021

 

 

 

Dificultat

Fàcil

p

Consells

Portar berenar, aigua, sabata esportiva.

 

}

Hora d'inici

 9:00 h.

 

 

 

+

Distància

15 km.

N

Inscripcions (fes clic)

Cost

Socis (bono i quota) : 5 € – No socis: 10€

+

Assegurança (no federats) 3€

Durada

4h i 30 minuts.

Lloc de trobada ruta

Rotonda entrada al poble de Biniali

(enllaç Google Maps)

Contacte

Pin It on Pinterest

Share This