Ruta Campanet - Binibona

Aquest diumenge dia 7, us proposam la primera excursió de la temporada, una ruta amb encant que comunicarà el Poble de Campanat amb el petit llogaret de Binibona.

A la falda de la nostra Serra de Tramuntana es troba el poble de Campanet. En el carrer del cementiri (Camí Vell d’Alcúdia) aparcarem els cotxes i serà el nostre punt de trobada per començar aquest itinerari.

Envoltat de camps d’ametllers i altres conreus, Campanet es retalla com un poble de postal, amb cases de pedra al voltant de l’església, ubicada en una plaça sempre animada. Molt a prop hi ha el Museu Posada de Biniatró, amb exposició permanent d’obres de Miquel Barceló, Ramon Canet i Sirvent, entre d’altres. El terme acull els paisatges de la vall de Sant Miquel i el Pla de Tel, freqüentats per cicloturistes, on s’ubiquen les coves de Campanet i la finca Gabellí Petit, on brollen les Fonts Ufanes després de dies de pluges intenses.

Començarem passejant per el carrers del poble fins arribar a l’inici del Camí de Selva, una carretera secundària i amb poc transit per la que sortiram ja del poble.  .

A partir d’aquí i alternant carreteres estretes i camins de terra arribarem a Binibona. D’aquí seguirem per camins plens de oliveres centenàries fins a tornar a arribar a Campanet, sempre gaudint de les vistes de les muntanyes de la nostra Serra de Tramuntana, patrimoni de la humanitat.

Data

7/10/2018

Dificultat

Fàcil

p

Consells

Portar berenar, aigua, sabata esportiu i impermeable

}

Hora d'inici

Palma 9:00 h

Campanet 9:45 h.

+

Distància

12 km.

Lloc de sortida Palma

Pavelló esportiu del Secar de la Real

Carrer del Vicari, 07010 Secar de la Real (Palma)

(enllaç Google Maps)

Cost

Socis: activitat gratuïta-No socis: 7 €

Assegurança no federats: 3€

Durada

4:00 h.

Lloc de trobada ruta

Carrer del Cementiri de Campanet

Camí vell d’Alcúdia

(enllaç Google Maps)

Inscripció

És imprescindible omplir el teu formulari d’inscripció per venir a la ruta

Pin It on Pinterest

Share This