Excursió Betlem - Es Caló (Colònia de Sant Pere). Dissabte 15 de maig.

Aquest diumenge hem preparat una passejada per una de les zones més verges i més espectaculars de la nostra Illa.

Anirem des de la Còlonia de Sant Pere fins es Caló (de Ferrutx). El camí es ideal per practicar el Nordic Walking i sempre al costat de la mar, a la vegada que ens farà topar amb caletes verges i racons especials.

Deixarem els cotxes just a l’entrada de Betlem. D’aqui parteix un camí que passa per un pinar i a on trobarem restes de construccions militars antigues.
En un minuts arribarem a la costa o on agafarem un camí paral·lel a ella i que ens permetrà ja veure el recorregut de la passejada.

A la dreta del camí tendrem el característic poble de Betlem i a la dreta a només un metres els colors blaus, verd i turquesa de l’aigua transparent.

Després de deixar enrera Betlem ja agafarem el camí que ens dura al Caló, passant per Na Clara, la cala que deu el seu nom a la qualitat de la seva aigua.

Quan arribem, la gent que ho vulgui podrà nedar una estona, el lloc ho mereix.

Berenarem i agafarem forces per tornar per el mateix camí, però ara arribarem als cotxes caminant per els carrers de Betlem.

Existeix la possibilitat de quedar a passar el dia per el caló i tornar en voler per el mateix camí d’anada, no té pèrdua.

Per seguir la normativa vigent, ens trobarem tots a les 9:30h i al punt d’inici ens separarem en grups de 15 persones. És obligatori omplir el formulari d’inscripció.

 

 

Data

15/05/2021

 

 

Dificultat

Fàcil

p

Consells

Portar berenar, aigua, sabata esportiva, protecció solar.

Portar sabates de platja, tovallola i banyador.

Existeix la possibilitat de quedar a passar el dia per la zona d’Es Caló i tornar per el vostre compte pel mateix camí d’anada.

 

}

Hora d'inici

 9:30 h.

 

 

+

Distància

10 km.

N

Inscripcions (fes clic)

Cost

Socis (bono i quota) : 5 € – No socis: 10€

+

Assegurança (no federats) 3€

Durada

4:00 h.

Lloc de trobada ruta

Aparcament de l’entrada de Betlem

(enllaç google maps)

Pin It on Pinterest

Share This