Excursió Sa Mola de Felanitx

Diumenge dia 6 durem a terme una passejada per Sa Mola de Felanitx, un petit promontori al costat del poble que juntament amb el Castell de Santueri van ser els dos nuclis on es van assentar els primers pobladors en aquesta zona, allà per l’època talaiòtica.

Història antiga i no tant antiga ja que caminarem per un territori que ja va ser descrit a l’obra de l’Arxiduc Lluís Salvador d’Austria per la importància de la seva mineria i per les canteres d’extracció de marés.

Aquestes coves, penyes i estructures amb formes i talls impossibles i sovint amagades per la frondosa vegetació donen un caire màgic i misteriós i parlen de la dura feina dels trencadors, treballadors que amb falques i martells seguint la veta del terreny treien els blocs de marès, res a veure amb la mecanització de les d’avui dia.

La ruta per Sa Mola, entre pedrera i pedrera, amés ens proporciona unes vistes de 360º sobre l’illa i gaudirem d’un espectacular mirador d’on podrem tenir tot el poble de Felanitx als nostres peus.

La ruta no és massa llarga però val molt la pena. Gaudirem amb les aturades que farem a les diferents canteres que trobarem al nostre camí i segur que passarem una bona jornada.

 

Data

06/02/2022

 

 

Dificultat

Fàcil

p

Consells

Portar berenar, aigua, sabata de muntanya.

}

Hora d'inici

 9:30 h.

 

 

+

Distància

10 km.

N

Inscripcions (fes clic)

Cost

Socis (bono i quota) : 5 € – No socis: 10€

+

Assegurança (no federats) 3€

Durada

4:00 h.

Lloc de trobada ruta

Aparcament devora Poliesportiu Guillem Timoner (devora la rotonda d’entrada a Felanitx, venguent de Campos.

(enllaç Google Maps)

Contacte

Pin It on Pinterest

Share This