Llucmajor- Santuari de Gràcia

Aquest dissabte dia 2 de febrer, us proposam una ruta  molt coneguda per part dels llucmajorers i llucmajoreres. Comunicarem el poble de Llucmajor amb el Santuari de Gràcia, a on gaudirem d’una de les millors vistes de Mallorca.

El punt de trobada serà a l’Institut de Llucmajor (veure ubicació).

Aquesta excursió comença davant de l’Institut d’Ensenyament Secundari de Llucmajor, i segueix pel camí de Gràcia durant uns 20 minuts abans de girar a l’esquerra per continuar pel Camí Vell de Gràcia, cap al peu de la muntanya de Randa.

Aquí ja comença un lleuger ascens, entre algunes cases, finques i camps d’ametllers.

El camí fa un breu i lleuger descens passades les cases i passarem el Camí des Putxets a l’esquerra. Poc després veurem un gran rètol amb informació per a senderistes, que indica el començament de la pujada cap al monestir, pel Camí de Ses Voltes.

Com més amunt arribem, més espectaculars són les vistes. Podrem veure la gran badia de Palma, la costa sud de Llucmajor, el Pla de Llevant, i l’Illa de Cabrera. Les muntanyes de Felanitx, amb el seu Santuari de Sant Salvador i el Castell de Santuiri també són visibles.

Passarem una petita gruta amb una Verge  i en pocs minuts més arribarem al Santuari de Gràcia  amb la seva àmplia entrada, aixoplugat sota d’un enorme i impressionant escarpat rocós a la muntanya.

Aquí berenarem, i podrem passar una estona molt agradable, prenent temps per admirar les magnífiques panoràmiques des d’aquest meravellós punt estratègic a més de 350 m sobre el nivell del mar.

PEr tornar, ho farem altra vegada pel Camí de Set Voltes, però en aquest cas agafarem el Camí des Putxets que ens durà altra vegada al punt d’inici.

(Informació de www.visitllucmajor.com)

Data

2/2/2019

Dificultat

Fàcil

p

Consells

Portar berenar, aigua, sabata esportiva, roba d’abric i impermeable

}

Hora d'inici

Palma 9:00 h

Llucmajor 9:30 h.

+

Distància

12 km.

Lloc de sortida Palma

Pavelló esportiu del Secar de la Real

Carrer del Vicari, 07010 Secar de la Real (Palma)

(enllaç Google Maps)

Preu

Socis: activitat gratuïta – No socis: 7 €

No federats + 3 € de l’assegurança

Durada

4:00 h.

Lloc de trobada ruta

Institut de Llucmajor

Carrer de Gràcia, 73, 07620 Llucmajor

(enllaç Google Maps )

Inscripció

És imprescindible omplir el teu formulari d’inscripció per venir a la ruta

Pin It on Pinterest

Share This