Excursió Llubí - agroturisme Sa Casa Rotja.

Aquest dissabte dia 8 de febrer vos proposam una excursió per el centre de la nostra Illa, per caminar pel camp, per fotografiar els ametllers florits, per passar una estona entre la natura y per gaudir de bona companyia.

El punt de partida serà al Cementiri de Llubí. Entrarem al poble i després de caminar una estona ja agafarem el Camí de Son Perot que ens durà a foravila.

Al llarg de l’recorregut podrem veure les cases de camp amb alguns dels dels elements que les distingeixen: pous, cisternes, forn de llenya, sestadors. Un altre element a destacar són les barraques de roters, tant per la seva senzilla construcció, com per la gran importància que van tenir en el seu temps. Sense oblidar els molins fariners de vent, tant els situats al poble com als afores, com és el cas del “Molí d’en Blanc”.
.
Els cultius són els típics de la zona: grans extensions de cultius de cereals conviuen amb els ametllers i garrovers i, pastures per als animals. A Llubí cal destacar el cultiu de la tàpera. Hi haurem de tornar el mes de juliol que és un bon moment per gaudir de les espectaculars flors blanques d’aquesta planta.

A mitjan camí farem una aturada a l’agroturisme Sa Casa Rotja, a on podrem berenar, fer-ne una visita i la gent que ho vulgui podrà fer un refresc o un cafè.

Finalment, després de l’aturada per berenar, tornarem al punt d’inici.

 

 

Data

8/2/2020

 

Dificultat

Fàcil

p

Consells

Portar berenar, aigua, sabata esportiva i impermeable

}

Hora d'inici

Palma 9:00 h

Cementiri de Llubí 9:45h.

+

Distància

13 km.

Lloc de sortida Palma

Pavelló esportiu del Secar de la Real

Carrer del Vicari, 07010 Secar de la Real (Palma)

(enllaç Google Maps)

Cost

Socis: gratuït. No socis: 7 €

Assegurança (no federats) 3€

Durada

4:00 h.

Lloc de trobada ruta

Aparcament del Cementiri de Llubí 

 (enllaç Google Maps)

Inscripción

És imprescindible omplir el teu formulari d’inscripció per venir a la ruta

Pin It on Pinterest

Share This