Excursió Puigpunyent, Camí vell d'Estellencs i Sa Campaneta.

Vos presentam dues opcions per aquest dissabte dia 27. El punt de trobada és a davant l’escola de Puigpunyent.

Opció 1: Començam l’itinerari per el Camí de Son Fortesa, que serà la primera possessió que ens trobarem. Una vegada passades les cases agafarem el Camí Vell d’Estellencs i iniciarem la pujada seguint la canal de la font de s’Albelló. Aviat deixarem les marjades d’oliveres per entrar dins el bosc on trobarem pinar mesclat amb grans alzines que ens acompanyaran fins arribar al Cami de Superna, que ja baixant ens durà a la Possessió de Sa Campaneta, a on aprofitarem per berenar.

Després de recuperar forces seguirem la pista que ens durà fins el Coll des Grau (carretera Puigpunyent-Esporles). Per arribar de nou a Puigpunyent aprofitarem les dreceres i en pocs minuts  i passant primer pel curiós garrover de les sabates donarem per finalitzada la ruta que vos proposam.

Opció 2: Ruta per els voltants del Poble de Puigpunyent. Passarem per la vorera de torrents, que amb les plogudes del passat cap de setmana segur que duen aigua. Gaudirem d’una de les millors vistes del poble a la finca de Son Net i ens aproparem al Molí Paperer. Tot seguit caminarem per els carrerons del poble i per la zona de Son Bru agafarem una carretereta que ens permetrà arribar a les Cases del Gegant. 

El darrer tram del recorregut el farem per el Camí de Son Fortesa, arribant fins a les cases, molt a prop del naixement de Sa Riera.

Per seguir la normativa vigent, farem dos grups i cada un sortirà amb 15 minuts de diferència. L’opció 1 a les 9:00h i l’opció 2  a les 9:15h. És obligatori omplir el formulari d’inscripció.

Data

27/03/2021

 

 

Dificultat

Opció 1 Sa Campaneta: mitjana.

Opció 2 Voltants de Puigpunyent: fàcil

p

Consells

.Portar berenar i aigua.

Opció 1 Sa Campaneta: sabata de muntanya.

Opció 2 Voltants de Puigpunyent: sabata esportiva.

 

}

Hora d'inici

Opció 1 Sa Campaneta: 9:00 h.

Opció 2 Voltants de Puigpunyent: 9:15h

 

+

Distància

Opció 1 Sa Campaneta: 10km.

Opció 2 Voltants de Puigpunyent: 11km

Cost

Socis (bono i quota) : 5 € – No socis: 10€

+

Assegurança (no federats) 3€

Durada

4:00 h.

 

Lloc de trobada ruta

Escola de Puigpunyent

(enllaç Google Maps)

Pin It on Pinterest

Share This