Marxa Nòrdica a la Setmana de la Mobilitat de Clavià 2021

Una vegada més NWPalma col·labora amb el departament de Medi Ambient i Transició Ecològica de l’Ajuntament de Calvià, que organitza una activitat d’iniciació i una marxa per els voltants de Palma Nova. La proposta s’emmarca dins la Setmana Europea de la Mobilitat (SEM) 2021 amb l’organització d’un seguit d’activitats entre els dies 18 i el 26 de setembre sota el lema «Mobilitat sostenible, saludable i segura».

L’elecció del tema d’enguany ret homenatge a les adversitats sofertes per Europa -i el món- durant la pandèmia de COVID-19 i ens convida a reflexionar sobre les oportunitats de canvi que sorgeixen d’una crisi sanitària sense precedents a Europa i a tot el món.
La Setmana Europea de la Mobilitat és una campanya dirigida a sensibilitzar, tant a responsables polítics com a tota la ciutadania, sobre les conseqüències negatives que té l’ús excessiu del cotxe, tant per a la salut pública com per al medi ambient, i els beneficis d’usar formes de transport més sostenibles, com el transport públic, la bicicleta i, en el nostre cas, caminar.

El dissabte 25 de setembre a les 18h ens trobarem al Centre de Serveis Municipals de Palmanova, a devora del Centre de Salut i del Restaurant Amadib Esment. Durem a terme una iniciació a la técnica de la marxa nòrdica i tot seguit anirem a fer una ruta pels voltants.

L’organització obsequiarà a tots els participants amb una camiseta, una cantimplora i una bossa y també convidarà a fruita. 

  Data

  25/09/2020

  Dificultat

  Bo de fer
  p

  Consells

  Portar aigua, roba cómoda i sabata esportiva.

  }

  Hora d'inici

  18:00 h.

  +

  Distància

  4 km.

  Lloc de trobada

  Centre de Serveis Municipals de Palmanova

  (enlace Google Maps)

  Cost

  Activitat gratuïta

  Durada

  1:30 h.

  Inscripció

  Omplint el següent formulari:

  Inscripció

   

  Pin It on Pinterest

  Share This