Iniciació-Masterclass-Ruta amb la Fundació la Caixa i ADIBA.

El Club esportiu Marxa Nòrdica Palma i la Fundació CaixaBanc organitzen juntament amb l’Associació ADIBA (L’Associació de persones amb Diabetis de les Illes Balears) una marxa solidària per celebrar el dia mundial de la Diabetis.
Serà el proper diumenge dia 13 de novembre a les 10h al Parc Poliesportiu Melani Costa de Calvià.
Ens trobarem a la pista del Poliesportiu, a on donarem la benvinguda als participants i repartirem els bastons de MN. Farem unes activitats d’escalfament, una breu iniciació per aprendre la tècnica bàsica del Nordic Walking i a continuació durem a terme una caminada pel passeig en direcció al Capdellà.
Per acabar, dedicarem uns minuts a fer a la mateixa pista uns estiraments i acomiadarem a totes les persones que han vengut a participar en aquest dia tan important.
L’Associació de persones amb diabetis de les Illes Balears (ADIBA) intenta satisfer les necessitats bàsiques de les persones amb diabetis, així com també dels pares/tutors, familiars i demés persones sensibilitzades amb aquesta malaltia.
Amb aquesta proposta volem ajudar a ADIBA a aconseguir el seus objectius que estan dirigits al benestar de les persones amb diabetis i els seus familiars. La idea primordial és integrar les persones afectades per la diabetis, donant a conèixer un esport molt complet i saludable per poder formar part del seu dia a dia, amb tots els beneficis que això comporta.
Igualment, pensam que existeix un objectiu important també per a la resta de participants, el de divulgar les característiques de la diabetis en tots els àmbits de la societat i facilitar d’aquesta manera la integració social de les persones afectades.

 

 

Data

13/11/2022

 

 

Dificultat

Fàcil

p

Consells

Portar motxilla petita amb aigua i sabata esportiva.

Si no en teniu, nosaltres et deixam els bastons.

}

Hora d'inici

 10:00 h.

 

 

+

Distància

4 km.

N

Inscripcions (fes clic)

Cost

Activitat gratuïta

 

 

Durada

2 hores i mitja.

Lloc de trobada ruta

Poliesportiu Melani Costa (Calvià)

(enllaç Google Maps)

Pin It on Pinterest

Share This