Nordic Walking Palma participa al Dia Europeu de la Mobilitat 2019 a Calvià.

Fruit de la col·laboració entre l’entitat Nordic Walking Palma i el departament de Medi Natural i Urbà de l’Ajuntament de Calvià vos presentam aquesta proposta que tendrà lloc a Palma Nova el diumenge 22 de setembre. 

Calvià participa en la convocatòria de la Setmana Europea de la Mobilitat (SEM) 2019, que se celebrarà del 16 al 22 de setembre sota el lema «Camina amb nosaltres».
La Setmana Europea de la Mobilitat, de la qual el Ministeri per a la Transició Ecològica és coordinador nacional, és una campanya dirigida a sensibilitzar, tant els responsables polítics com els ciutadans, sobre les conseqüències negatives que té l’ús irracional del cotxe, tant per a la salut pública com per al medi ambient, i els beneficis d’usar formes de transport més sostenibles, com el transport públic, la bicicleta i caminar.

El diumenge 22 de setembre tendrà lloc el Dia sense cotxes, una jornada lúdica a l’aparcament del Centre Municipal de Serveis de Palmanova, que inclou, com a proposta central, una activitat d’iniciació a la tècnica de la
marxa nòrdica per als principiants a les 9:30h i una passejada de 4 Km pels voltants de Palma Nova a les 10h. Hi haurà servei de préstec de bastons gratuït.

Aquesta activitat necessita inscripció prèvia aquí: Inscripció Nordic Walking Dia sense cotxes 2019

 

Data

22/09/2019

Dificultat

Fàcil

p

Consells

Portar motxilleta, sabata esportiva, crema solar i gorra.

En acabar, pot ser una bona opció fer un bany a la platja de Palma Nova.

}

Hora inici

9:30 hores iniciació. 10:00h Passejada

+

Distància

4,00 Km

Lloc de trobada

Aparcament del Centre Municipal de Serveis de Palma Nova (darrera el restaurant Amadip Esment)
(enllaç Google Maps)

Cost

Gratuïta

Durada en hores

1hora i mitja

Inscripció

És imprescindible omplir el teu formulari d’inscripció per venir a la ruta

Enllaç inscripció

Pin It on Pinterest

Share This