Nordic Walking Palma participarà a la IV cursa popular Palmadona 2019. Dissabte, 13 d'abril a la plaça d'Espanya, 17:00h

Obrim inscripcions de la IV CURSA POPULAR PALMADONA!!!!
📆 13 D’ABRIL DE 2019
 17 h
📍 Plaça d’Espanya
🏃‍♀️🏃‍♂️4 o 8 KM
 Inscripcions gratuïtes: https://bit.ly/2YFvejB

Torna, en la seva quarta edició, la carrera popular de l’Ajuntament de Palma, en homenatge a la dona i a la seva important presència en l’esport, organitzada per l’Institut Municipal de l’Esport.

La inscripció a la carrera és completament gratuïta, oberta a dones i homes de totes les edats (els menors han d’estar acompanyats d’un adult), però novament elles en seran les protagonistes.

Completam l’esdeveniment amb la III EXPO PALMADONA, dedicada a la dona, la salut i l’esport, dissabte 13 d’abril, en jornada completa: envelats de diferents entitats, empreses, gimnasos i centres de fitnes, que oferiran els seus serveis enfocats a la dona; un gran escenari amb activitats dirigides gratuïtes i música i envelats per a la recollida de dorsals.

A les 19 h el ZUMBATHON SOLIDARI posarà l’agulla d’or a la jornada, amb els millors instructors de zumba i artistes, amb la col·laboració de Cadena Dial Mallorca i a favor, un any més, d’ Un Lazo en Movimiento , associació contra el càncer de mama. 

Nosaltres ja esteim apuntats, i tu? 

De les 10:00h a les 19:00h tendrem la nostra carpa infomativa a la III EXPO PALMADONA, fira dedicada a la dona, la salut i l’esport. 

A les 12:30h  les nostres instructores han preparat una activitat a l’escenari de la fira i ens encantaria comptar, com sempre, amb la vostra participació.

A les 17:00h es durà a terme la  IV CURSA POPULAR PALMADONA amb un circuit urbà de 4 km (una volta) o 8km (dues voltes). La inscripció a la carrera, oberta a dones i homes, és completament gratuïta i la pots fer fins el dia 12 a elitechip o el mateix dissabte de 10:00h a 16:00h a la Plaça d’Espanya. L’entrega de dorsals es pot fer pèviament al Corte Ingés de les Avingudes de dia 8 al 12 d’abril. També es podrà fer a la Plaça d’Espanya el mateix dia de 13:00h a 16:00h. 

Més informació a : https://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=6811082

 

Data

13/04/19

Dificultat

Bo de fer
p

Consells

Roba cómoda i sabata esportiva. Portar aigua. 

}

Hora d'inici

17:00 h.

+

Distància

4 km o 8 km

Lloc de trobada

Plaça d’Espanya (Palma)

(enlace Google Maps)

Cost

Activitat gratuïta

Durada

1:30 h.

Inscripció

Pin It on Pinterest

Share This