V Passejada Wine Days 2023. Santa Eugènia 14 de maig.

El Comitè de Marxa Nòrdica i la Federació Balear de Muntanya i Escalada col·labora un any més amb la Passejada Wine Days que organitza la Denominació d’Origen Binissalem.

La sortida serà des del Poliesportiu de Santa Eugènia, el diumenge 14 de maig a les 9:30h. Hi ha una zona d’aparcament molt a prop d’allà

Les inscripcions són obligatòries i limitades. Es fan directament a la web d’inscripcions i la recollida de dorsals es durà a terme abans de la passejada, de les 9 a les 9:30h, al mateix poliesportiu. (Et demanam que per favor, després de fer la inscripció formal a la web d’inscripcions, dediquis un instant a omplir el nostre formulari per tenir-ne coneixement)

Els preus per Federats i menors de 16 anys és de 5 € i per no Federats: 10 € (inclou assegurança). Inscripcions fins a 12 de maig a les 23:59 h.. No es faran inscripcions el dia de la marxa. L’organització donarà fruita però cada participant haurà de dur la seva aigua.

L’itinerari fa un recorregut pel terme municipal de Santa Eugènia. Començarem la ruta en direcció al cementiri. Passarem pel cementiri Jueu, des d’on seguirem pel camí cap a Ses Alqueries en direcció cap a la carretera de Santa Maria-Sencelles, que creurem agafant el Camí de Muntanya. Farem un parell de revolts fins a la camada des Terme.

Tornarem a arribar a la carretera de Santa Maria-Sencelles, que creuarem per agafar el Camí d’es Pinaret. Travessarem la carretera de Santa Eugènia per agafar el passeig de vianants i seguir en direcció el poble, fins trobar el Camí de Ses Coves a la dreta.

Seguirem aquest camí per amunt, en arribar a les cases agafarem cap a l’esquerra, seguint el Camí de ses Coves, a la cruïlla amb el Comellar des Betzers, seguirem tirant per amunt fins arribar a la Creu del Sagrat Cor, des d’on tindrem unes vistes espectaculars cap a la Serra de Tramuntana i el Pla de Mallorca.

Des de la Creu baixarem per anar a cercar el Camí des Puig cap el poble. Travessarem el poble i acabarem al Celler Vinya Taujana. Amb el número de dorsal es farà un sorteig de botelles de vi, entre els participants majors de 18 anys.

Una Denominació d’Origen Protegida (DO o DOP) és un nom que identifica un producte originari d’un lloc determinat i és el sistema de reconeixement a Espanya dels productes amb qualitat diferenciada. A l’any 1990 es va reconèixer la DO Binissalem. Des de llavors, la DO Binissalem ha apostat per les varietats de raïm autòctones, que han permès elaborar vins singulars, assolint elevats nivells de qualitat.

Nosaltres ens unim a les propostes culturals, lúdiques i esportives de les jornades de la Wine Days 2023 amb la novena edició de la Passejada. 

 

 

Data

14/05/2023

 

Dificultat

Mitjana-Fàcil

 

p

Consells

Portar aigua, sabata esportiva o de muntanya.

Portar protecció solar, capell o gorra.

 

}

Hora d'inici

9:00 h.

 

+

Distància

Ruta de 8,5 km

 

Cost

Federats/des : 5 €

No federats/des: 10€

Durada

3:00 h.

 

Lloc de trobada ruta

Poliesportiu de Santa Eugènia

(enllaç Google Maps)

Pin It on Pinterest

Share This