Nordic Walking a la Platja de Palma. Iniciació gratuïta + ruta. Diumenge 23 de febrer.

La zona es tancarà al trànsit tots els diumenges de 10 a 14 hores 

L’objectiu és animar els ciutadans a passejar i fer esport per la zona

Els ciutadans podran disposar de la primera línia de Platja de Palma lliure de vehicles tots els diumenges des de les 10 del matí fins a les 14 hores. Es tancarà tot el trànsit rodat a la zona, des del Balneari 15 fins el Torrent dels Jueus, amb l’objectiu  d’obrir un nou espai als ciutadans per que puguin gaudir d’aquesta zona de la ciutat de forma tranquil·la i segura.

l’Institut Municipal de l’Esport (IME) col·labora amb aquesta iniciativa, impulsada per l’Associació d’Hotelers de Platja de Palma, amb diferents activitats esportives, la primera d’elles serà una jornada gratuïta de Nordic Walking, que  es durà a terme el 23 de febrer a les 10.30h des del Balneari 15 de Can Pastilla. La proposta també compta amb el suport de l’Ajuntament de Palma, Policia Local i PalmaBeach.

El regidor d’Esports, Francisco Ducrós, ha subratllat la importància d’obrir nous espais per a l’activitat física i l’oci, “la Platja de Palma ens ofereix un magnífic entorn per a l’exercici a l’aire lliure, des de l’IME donam suport a aquesta iniciativa per tal de facilitar la pràctica esportiva i oferir alternatives a la ciutadania”, ha dit.

La presidenta de l’Associació d’hotelers de Platja de Palma, Isabel Vidal, ha afirmat que “aquesta és una idea que l’associació tenia des de feia temps. Volem que els residents gaudeixin completament d’aquesta zona tan emblemàtica de la ciutat, vinguin en família, passegin els diumenges enfront de la mar i visquin Platja de Palma també a l’hivern. L’Ajuntament de Palma i la Policia Local ha ofert la seva total col·laboració en aquest projecte i vetllarà perquè cap cotxe circuli els diumenges entre les 10 i les 14 a la zona”.

Data

23/02/2020

Dificultat

Bo de fer
p

Consells

Portar aigua, roba cómoda i sabata esportiva.

}

Hora d'inici

10:30 h.

+

Distància

4 km.

Lloc de trobada

Balneari 15 de Can Pastilla

Avinguda de Bartomeu Riutort, 55A, Palma

(enllaç Google Maps)

Cost

Activitat gratuïta

Durada

1:30 h.

Inscripció

A l’inici de la activitat

 

Pin It on Pinterest

Share This