Nordic Walking saludable - Activitat gratuïta d'iniciació al Centre de Salut Son Sardina (Palma)

L’Institut Municipal de l’Esport (IME), la Direcció general de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca, conjuntament amb Nordic Walking Palma, engeguen un nou programa Nordic Walking Saludable, unes jornades d’iniciació a la marxa nòrdica completament gratuïtes i aptes per a tots.

Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans en un entorn proper. Un dels principals objectius del programa Nordic Walking Saludable és acostar als ciutadans a una activitat sana i incorporar-la en el seu moment a dia per millorar a curt termini la seva qualitat de vida donant-los eines per adquirir hàbits saludables. És una activitat molt apropiada per a tots els grups de població, fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut en l’àmbit fisiològic, psicològic i social.

El programa recull dues jornades mensuals que tindran lloc als centres de salut. El dissabte 26 de gener a les 10h serà al Centre de Salut de Son Sardina. El punt de trobada serà al petit parc del Carrer Verd, a 3 minuts del Centre de Salut. (Mirar ubicació)

Els participants rebran una samarreta de les jornades i es posa a la seva disposició el préstec de bastons.

Data

26/01/2019

Dificultat

Bo de fer
p

Consells

Portar aigua, roba cómoda i sabata esportiva.

}

Hora d'inici

10:00 h.
+

Distància

4 km.

Lloc de trobada

Petit Parc del Carrer Verd

Carrer Verd, 45, 07120 Son Sardina,

(enlace Google Maps)

Cost

Activitat gratuïta

Durada

1:30 h.

Inscripció

A l’inici de la activitat o a

nordicwalking@palma.es

Pin It on Pinterest

Share This