Nordic Walking saludable - Centre de Salut Sa Graduada. Dissabte 12 de gener.

L’Institut Municipal de l’Esport (IME), la Direcció general de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca, conjuntament amb Nordic Walking Palma, engeguen un nou programa Nordic Walking Saludable, unes jornades d’iniciació a la marxa nòrdica completament gratuïtes i aptes per a tots.

Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans en un entorn proper. Un dels principals objectius del programa Nordic Walking Saludable és acostar als ciutadans a una activitat sana i incorporar-la en el seu moment a dia per millorar a curt termini la seva qualitat de vida donant-los eines per adquirir hàbits saludables. És una activitat molt apropiada per a tots els grups de població, fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut en l’àmbit fisiològic, psicològic i social.

El programa recull dues jornades mensuals. Aquesta tindrà lloc al Centre de salut de Sa Graduada, devora de les avingudes. 

Els participants rebran una samarreta de les jornades, fruita variada i es posa a la seva disposició el préstec de bastons.

Data

12/01/2019

Dificultat

Bo de fer

p

Consells

Portar aigua, sabata esportiva i gorra

}

Hora d'inici

10:00 h.

+

Distància

3 km.

Lloc de trobada

Centre de Salut Sa Grduada

Carrer del Socors, 36-38, 07002 Palma

(enlace Google Maps)

Cost

Activitat gratuïta
 

Durada

1:30 h.

Inscripció

A l’inici de la activitat

nordicwalking@palma.es

Pin It on Pinterest

Share This