Nordic Walking saludable - Plaça de Pau Casals (Santa Catalina). Dissabte 21 de novembre.

L’Institut Municipal de l’Esport (IME), amb la col·laboració de la Direcció general de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i Consum i la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca, conjuntament amb Nordic Walking Palma, engeguen un nou programa Nordic Walking Saludable, unes jornades d’iniciació a la marxa nòrdica completament gratuïtes i aptes per a tots.

Aquest dissabte a les 10h a la Plaça de Pau Casals a Santa Catalina, just a davant del Centre de Salut.

Les sessions estan dirigides a tots els grups de població i es duran a terme a parcs, places i jardins a prop de diferents centres de salut. Les inscripcions són completament gratuïtes i s’han de fer a través del correu electrònic nordicwalking@palma.es. Es posa a disposició dels participants el préstec de bastons i se’ls oferirà fruita fresca en finalitzar la ruta, gràcies a la col·laboració de MercaPalma.

El Nordic Walking és una activitat a l’aire lliure, fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut en l’àmbit fisiològic, psicològic i social. Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels ciutadans dins un entorn pròxim. Un dels principals objectius del programa Nordic Walking Saludable és acostar els ciutadans a una activitat sana i incorporar-la al seu dia a dia per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida donant-los eines per a adquirir hàbits saludables.

Les jornades es duran a terme amb un estricte protocol de prevenció, seguint les recomanacions de l’OMS i de la Conselleria de Salut. Entre d’altres mesures, es limitarà el nombre de participants, que sortiran per torns en grups reduïts, es desinfectaran els bastons amb anterioritat i abans d’entregar-los, els participants i els instructors es rentaran les mans amb gel hidroalcohòlic i serà obligatori l’ús de mascareta durant tota l’activitat.
Rutes
El programa recull dues jornades mensuals que tindran lloc a les 10 h, als següents centres de salut:

PROGRAMA NOVEMBRE – DESEMBRE 2020

  • 7 de novembre: CS S’Escorxador. Punt de trobada: plaça de S’Escorxador.
  • 21 de novembre: CS Santa Catalina. Punt de trobada: plaça de Pau Casals.
  • 12 de desembre: CS La Casa del Mar. Punt de trobada: aparcament de la Casa del Mar.
  • 19 de desembre: CS Emili Darder. Punt de trobada: parc de devora el CS Emili Darder.

Horari: de 10:00 a 11:30.

Data

21/11/2020

Dificultat

Bo de fer

p

Consells

Portar sabata esportiva i roba còmoda.

Portar motxilla petita. Evitar bolsos i bandoleres.

Obligatori portar mascareta.

}

Hora d'inici

10:00 h.

+

Distància

3 km.

Lloc de trobada

Plaça de Pau Casals 

07013 Palma

(enlace Google Maps)

Cost

Activitat gratuïta
 

Durada

1:30 h.

Inscripció obligatòria a:

Pin It on Pinterest

Share This