Segona activitat Nordic Walking a Calvià. 10 d'octubre a les 17h a la Urb Galatzó (Santa Ponça)

Per quart any consecutiu, fruit de la col·laboració entre l’associació Nordic Walking Palma i el Institut Calvianer d’Esports, es posa en marxa el programa de Nordic Walking 2020 amb un total de 5 rutes guiades de marxa nòrdica a través del municipi de Calvià. Les sortides tendran lloc durant entre el setembre i el desembre de 2020.

La segona el dissabte 10 d’octubre a les 17h i el punt de trobada és al Pavelló esportiu des Galatzó. 

El nordic walking és una actividad que consisteix en caminar amb impuls d’uns bastons. És molt fàcil d’aprendre, al principi, necessita l’atenció personalitzada d’un bon instructor/a per conèixer i assimilar la tècnica. El treball és més global que el simple caminar ja que intervenen notablement majors grups musculars (el treball de glutis, columna vertebral, etc) i a la vegada es treballa a nivell cardiovasvular. Molt apropiat per a tots els grups de població.

El caminar nòrdic amb bastons és un esport relativament nou que s’està consolidant i que ja es practica en moltes part del mon. Té el seu origen a les zones nòrdiques i els seus múltiples beneficis fan que es pugui convertir en un esport popular. Comparteix els conceptes de natura, benestar, activitat física i salut, assegurant uns bons resultats físics i mentals.

El calendari de les activitats proposades:

Data

10/10/2020

Dificultat

Bo de fer

p

Consells

Portar aigua, roba cómoda i sabata esportiva.

}

Hora d'inici

17:00 h.

+

Distància

4 km.

Lloc de trobada

Pavelló esportiu de Galatzó

Avinguda del Puig de Saragossa, 2, 07183 Galatzo, Santa Ponça, Calvià

(enlace Google Maps)

Cost

Activitat gratuïta

Durada

1:30 h.

Inscripció

Omplint el següent formulari:

Inscripció

 

Pin It on Pinterest

Share This