Nordic Walking a la Fresca - Divendres 24 a les 19h a Can Pastilla.

L’institut Municipal d’Esports (IME)conjuntament amb Nordic Walking Palma, posa en marxa una nova edició de Nordic Walking a la Fresca durant els mesos de juliol, agost i setembre. Enguany el programa inclou, com a la darrera edició sis jornades d’iniciació al nordic walking.

Les sessions es duran a terme per la costa i les platges de Palma, i estan dirigides a tots els grups de població. Les inscripcions són completament gratuïtes i s’han de fer a través del correu electrònic nordicwalking@palma.es.

Aquest divendres dia 24 de setembre ens veim a la Platja de Palma a les 19:00h, . El punt de trobada serà a devora del Club Nàutic de Can Pastilla. 

Cada jornada acollirà un màxim de 120 persones, que hauran d’assistir amb mascareta al punt de trobada. Tots els participants rebran un obsequi, aigua i en finalitzar la ruta se’ls oferirà fruita fresca, gràcies a la col·laboració de MercaPalma.

El nordic walking és una activitat fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut. Amb les tècniques d’iniciació els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla, adaptant la intensitat de la marxa a la condició física de cada persona.

Un dels principals objectius del programa és acostar els ciutadans a una activitat saludable i incorporar-la al seu dia a dia, per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida i donar-los eines per a adquirir hàbits saludables mitjançant la fusió dels conceptes de salut, cultura, aire lliure i estiu.

És la darrera activitat de la temporada, la darrera oportunitat de poder participar al NW a la Fresca 2021. 

Posa’t en marxa!!!

Data

24/09/2021

Dificultat

Bo de fer
p

Consells

Portar mascareta, roba cómoda, sabata esportiva i una motxileta.

}

Hora d'inici

19:00 h.

+

Distància

4 km.

Lloc de trobada

Platja Palma

Devora del Club Nàutic de Can Pastilla

(enlllaç Google Maps)

Cost

Activitat gratuïta

Durada

1:30 h.

Inscripció prèvia obligatòria

Enviar un correu a: nordicwalking@palma.es

Pin It on Pinterest

Share This