NW a la Fresca Calvià a Peguera. Divendres 25 d'agost.

Divendres , 25 d’agost a les 19:30h, a Peguera donarem per finalitzat el projecte NORDIC WALKING a la Fresca 2023. Aquest estiu totes les activitats es fan per la Costa de Calvià, fruit de la col·laboració entre el NORDIC WALKING PALMA i l’Institut Calvianer Esports.

Les sessions es duen a terme per algunes zones costaneres del municipi, i estan dirigides a tots els grups de població. Les inscripcions són completament gratuïtes i s’han de fer a través del formulari. 

Aquest divendres dia 25 d’agost ens veim  a l’aparcament del Mercadona uns minuts abans de les 19:30h. 

Explicació de la ruta: ruta especial per acabar la temporada. Partirem de la zona d’aparcament que hi ha davant el Mercadona de Peguera (a la carretera que va cap a Camp de Mar). Tot d’una ens endinsem al bosc i per camins de terra anirem arribant al nostre punt d’aturada de l’itinerari: El Caló des Monjo, on els i les participants que vulguin es podrán refrescar. Un bon punt i final del Nordic Walking Calvià a la fresca 2023.

El nordic walking és una activitat fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut. Amb les tècniques d’iniciació els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla, adaptant la intensitat de la marxa a la condició física de cada persona.

Ens quedarà per fer una activitat dins el programa de Festes del Rei En Jaume 2023:

  • PLATJA DE SANTA PONÇA: Dissabte 9 de setembre a les 9:00h. Punt de trobada: Plaça de la PInada.

 

Data

25/08/2023

Dificultat

Fàcil

p

Consells

Portar motxilleta, aigua, sabata esportiva, crema solar i gorra.

Portar banyador, escarpins o sabates d’aigua. Una nedada refrescant en arribar al Caló des Monjo pot ser una molt bona opció.

 

}

Hora inici

19:30 hores

+

Distància

4,00 Km

Lloc de trobada

Aparcament Mercadona de Peguera

(enllaç Google Maps)

Cost

Gratuïta

Durada en hores

2 hores

Formulari d'inscripció

Pin It on Pinterest

Share This