Ruta especial per la Finca Pública des Galatzó. Dissabte 10 a les 19h.

El dissabte, 10 de juny a les 19:00h, a la Finca Pública del Galatzó, donem per finalitzat el projecte de NORDIC WALKING a Calvià del primer semestre del 2023, fruit de la col·laboració entre el NORDIC WALKING PALMA i l’Institut Calvianer Esports.

Hem preparat una ruta especial a una de les millors zones del municipi per practicar el nostre esport. El punt de trobada serà laparcament de la Finca Pública de Galatzó. Farem una ruta per la finca adequada per a tothom en un entorn natural i ple d’història.

La Fundació d’Amics de la Finca del Galatzó ens faran una explicació sobre la història i les característiques de la finca.

Les inscripcions són completament gratuïtes i s’han de fer a través del formulari.

L´ICE de l´Ajuntament de Calvià ens convidarà a un piscolabis en acabar l´activitat.

El nordic walking és una activitat fàcil d’aprendre i aporta nombrosos beneficis per a la salut. Amb les tècniques d’iniciació els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla, adaptant la intensitat de la marxa a la condició física de cada persona.

Un dels principals objectius del programa és apropar els ciutadans a una activitat saludable i incorporar-la al seu dia a dia, per millorar a curt termini la seva qualitat de vida i donar-los eines per adquirir hàbits saludables mitjançant la fusió dels conceptes de salut, esport , aire lliure i molta marxa!!!

 

Data

10/06/2023

Dificultat

Fàcil

p

Consells

Portar motxilleta, aigua, sabata esportiva o de muntanya.

Portar llanterna o frontal

 

}

Hora inici

19:00 hores

+

Distància

6,00 Km

Lloc de trobada

Aparcament de la Finca Pública des Galatzó 

(enllaç Google Maps)

Cost

Gratuïta

Durada en hores

3 hores

Formulari d'inscripció

Pin It on Pinterest

Share This