NWPalma participa a la Marxa Solidària "Camina pe l'Ictus".

Nordic Walking Palma participa en la Marxa Solidària “Camina per l’Ictus” organitzada per  Rehacer, l’Associació per la rehabilitació d’ accidentats cerebrals de Balears.

Tindrà lloc el proper diumenge 27 d’octubre de 2019, a partir de les 11:00 hores. La sortida es farà de l’aparcament de Varadero, a l’Escollera i el recorregut serà de 4,7 km de distancia fins a Ciutat Jardí, no cronometrada i no competitiva. 

La ruta va vorera de la Mar, sempre pel passeig. Hi ha l’opció de només fer els 4,7 km d’anada i tornar amb l’autobús  L’organització obsequiarà als participants amb una camiseta commemorativa.

Hi haurà aigua i un punt d’avituallament amb fruita al Portitxol.

REHACER és una entitat sense ànim de lucre formada per persones afectades per dany cerebral adquirit i les seves famílies, que es constitueix l’any 1994 com a resposta al buit existent en l’atenció a persones afectades per Dany Cerebral Adquirit i les seves famílies.

La finalitat de REHACER és la millora de la qualitat de vida i la integració de les persones amb Dany Cerebral Adquirit i les seves famílies, defensar els seus drets, promoure la creació de recursos per a la seva atenció i sensibilitzar la societat sobre aquesta realitat.

 

Data

27/10/2019

 

Dificultat

Bo de fer

 

p

Consells

Portar roba i sabata esportiva

}

Hora d'inici

10:30 h Hora de trobada

11:00h Inici de la Marxa

+

Distància

4,7 km (només anada)

9,4 (anada i tornada)

Lloc de trobada

S’Escollera,  Palma

(enllaç Google Maps)

Cost

Inscripció prèvia 5 €

Inscripció el mateix dia 7€

Durada

1:15 h (només anada)

2:30 h (anada i tornada)

Inscripció

Les inscripcions s’efectuen al web www.elitechip.net

Pin It on Pinterest

Share This