NWPalma participa a la inauguració del nou eix cívic de Nuredduna

L’Ajuntament de Palma i L’institut Municipal d’Esports (IME)conjuntament amb Nordic Walking Palma, proposen per la inauguració del Nou Eix Cívic de Nuredduna unes activitats esportives  on el Nordic Walking hi té un pes especial.

Aquest divendres dia 28 d’octubre a les 17:30h ens trobarem per poder participar en aquest dia tan important  per la nostra ciutat.

Les inscripcions són completament gratuïtes i es poden fer al punt de trobada uns minuts abans de començar.

S’han organitzat un  seguit d’activitats per a tots els públics que tindran lloc a partir de les 17 hores al llarg del nou eix verd de Nuredduna i la plaça de Francesc Garcia i Orell, que aquest dia quedarà oberta a la ciutadania.

En concret, s’ha organitzat un conjunt d’activitats per a famílies i infants, que s’iniciaran a les 17 hores amb una cercavila de xeremiers i la plantada dels Gegants de la Sala a la plaça de Francesc Garcia i Orell. Amb aquestes activitats es donarà el sus a altres activitats infantils, com les Barridiades de l’Institut Municipal de l’Esport (IME) i el circuit de la Policia Local, que es desenvoluparan a la plaça, així com la presència de pintacares al llarg del carrer de Nuredduna.

Entre les 17.00 i les 19.00 hores, a l’escenari situat a la plaça de Francesc Garcia i Orell, tindran lloc activitats esportives a l’aire lliure organitzades pel gimnàs Viva Gym i la plaça serà així mateix el punt d’inici d’una ruta de marxa nòrdica organitzada per l’IME.

A partir de les 19.30 hores s’iniciarà la festa amb la xaranga dels Estupendos Burruños, que recorrerà el carrer de Nuredduna acompanyat del drac xinès d’ACHINIB, que es trobarà amb el drac de na Coca. A partir de les 20.00 hores s’iniciarà el concert del grup Valnou, que serà la cloenda a la festa d’obertura d’aquest carrer i de la plaça de Francesc Garcia i Orell, que durant el darrer any s’han transformat en un espai per a vianants.

Data

28/10/2022

Dificultat

Bo de fer
p

Consells

Portar  roba cómoda, sabata esportiva i una motxileta amb aigua.

Si no en tens, nosaltres et prestem els bastons.

 

}

Hora d'inici

17:30 h.

+

Distància

3,5 km.

Lloc de trobada

Plaça de Francesc Garcia Orell

(antiga Plaça de les Columnes)

(enllaç Google Maps)

Cost

Activitat gratuïta

Durada

1:30 h.

Inscripció

El mateix dia, al punt de trobada, uns minuts abans de l’activitat.

Pin It on Pinterest

Share This