VI Passejada Wine Days 2024. Santa Eugènia 19 de maig.

El Comitè de Marxa Nòrdica i la Federació Balear de Muntanya i Escalada col·labora un any més amb la Passejada Wine Days que organitza la Denominació d’Origen Binissalem.

La sortida serà des del Poliesportiu de Santa Eugènia, el diumenge 19 de maig a les 9:30h. Hi ha una zona d’aparcament molt a prop d’allà.

Les inscripcions són obligatòries i limitades. Es fan directament a la web d’inscripcions i la recollida de dorsals es durà a terme abans de la passejada, de les 9 a les 9:30h, al mateix poliesportiu. (Et demanam que per favor, després de fer la inscripció formal a la web d’inscripcions, dediquis un instant a omplir el nostre formulari per tenir-ne coneixement)

Els preus per Federats i menors de 16 anys és de 5 € i per no Federats: 12 € (inclou assegurança). Inscripcions fins a 16 de maig a les 23:59 h.. No es faran inscripcions el dia de la marxa. L’organització donarà fruita però cada participant haurà de dur la seva aigua.

L’itinerari fa un recorregut pel terme municipal de Santa Eugènia. Passarem pel cementiri Jueu, des d’on seguirem pel camí cap a Ses Alqueries. Travessarem la carretera de Santa Maria-Sencelles, agafant el Camí dels Hostalets.

Seguirem el camí dels hostalets  fins arribar al Camí de Muntanya. Seguirem fins la Camada des Terme, que separa els dos municipis.

Passarem per la finca “Es Torrrent Fals”, trobarem de nou la carretera de Santa Maria-Sencelles.

Trobarem el Camí de Son Mascaró i seguirem per agafar un tirany dins la finca de “Son Mascaró” que sourt devora el Celler Vinya Taujana.

Lloc on s’acabarà el recorregut amb una copa de vi i un sorteig, de 10 botelles de vi de la DO Binissalem, amb la numeració del dorsal.

Una Denominació d’Origen Protegida (DO o DOP) és un nom que identifica un producte originari d’un lloc determinat i és el sistema de reconeixement a Espanya dels productes amb qualitat diferenciada. A l’any 1990 es va reconèixer la DO Binissalem. Des de llavors, la DO Binissalem ha apostat per les varietats de raïm autòctones, que han permès elaborar vins singulars, assolint elevats nivells de qualitat.

Nosaltres ens unim a les propostes culturals, lúdiques i esportives de les jornades de la Wine Days 2024 amb una nova edició de la Marxa. 

 

 

Data

19/05/2023

 

Dificultat

Fàcil

 

p

Consells

Portar aigua, sabata esportiva i gorra o capell.

Portar crema solar.

Si necessites material, roba o calçat pots consultar la web de la botiga PassaPassa o visitar la nostra botiga del Secar de la Real.

 

}

Hora d'inici

9:00h recollida de dorsals

9:30h inici de la marxa

+

Distància

Ruta de 9 km

 

Cost

Federats/des : 5 €

No federats/des: 12€

Durada

4:00 h.

 

Lloc de trobada ruta

Poliesportiu de Santa Eugènia

(enllaç Google Maps)

Pin It on Pinterest

Share This