Sessió virtual i en directe al "1er Encuentro Iberoamericano de MN"

Les nostres sessions en directe de NWPalma a casa traspassen fronteres i creuen oceans.

Hem estat convidats a participar en aquestes jornades Virtuals amb una proposta de sessió en directe com les que hem fet amb casa en temps de confinament. Serà avui dilluns dia 8 a les 22h horari d’Espanya (17h horari d’Argentina).

L’Escola Argentina de Marxa Nòrdica, amb seu a la ciutat de Mar de Plata, organitza la Primera Trobada Iberoamericana Virtual de Marxa Nòrdica. L’esdeveniment es realitzarà des del dia 8 fins al 13 del mes de juny i comptarà amb la participació activa de més de 30 professionals de la Marxa Nòrdica d’Espanya, Brasil, Uruguai, Xile, Paraguai, Colòmbia i Argentina.

Durant la setmana s’oferirà a tot públic i de manera gratuïta, la possibilitat de gaudir de diferents activitats a través de la pàgina de Facebook Aficionados a la Marcha Nórdica. Per participar, els interessats hauran d’enviar una sol·licitud d’ingrés i així poder accedir a cada proposta.

L’esdeveniment tindrà dues modalitats. Una oberta a tota la comunitat, en la qual es duran a terme tant classes amb activitat física, com xerrades a càrrec d’importants referents de la disciplina. Aquesta té com a propòsit no només oferir continguts de qualitat a el públic practicant de Marxa Nòrdica, sinó també apropar l’activitat a persones que es trobin  fora d’aquest àmbit.

L’altra modalitat serà a través de la plataforma Zoom i estarà destinada exclusivament a instructors de Marxa Nòrdica i professionals de la salut i l’activitat física, convidats a l’esdeveniment. Consistirà en una sèrie de ponències brindades per instructors de gran trajectòria en la disciplina, a través de les quals compartiran els seus coneixements i experiències darrere de l’perfeccionament i la formació contínua de tots els participants.

En aquesta ocasió simpatitzants i instructors de la marxa nòrdica d’Argentina, Paraguay, Uruguay, Brasil, etc, gaudiran d’una sessió de les nostres i també en directe.

Consulta tota els horaris, ponents i tota la informació a la web dels organitzadors: Marcha Nórdica Escuela Argentina

T’animes!!!

 

Pin It on Pinterest

Share This