Nordic Walking saludable - Centro de Salud Escola Graduada

L’ Institut Municipal d’Esports (IME), la Direcció General de Salut Pública y Participació de la Conselleria de Salut y la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca, conjuntament amb Nordic Walking Palma, continuen el programa Nordic Walking Saludable, unas jornades d’iniciació a la marxa nòrdica completament gratuïtes i aptes per a tots. Aquesta nova edició durarà d’ Octubre fins Desembre d’aquest any.

Aquesta modalitat esportiva contribueix a impulsar la vida activa dels Ciutadans en un entorn proper. Un dels principals Objectius del programa Nordic Walking Saludable es Apropar els Ciutadans a una activitat sana i incorporar-ho en sumi dia a dia per a millor a curt termini super qualitat de vida Dandolo eines per adquirir Hàbits saludables. És una activitat molt apropiada per a tots els grups de població, fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut en el nivell fisiològic, psicològic i social.

El programa recull dues jornades mensuals. En aquest cas tindrà Lloc en el centre de salut de l’Escola Graduada. El punt de trobada serà a la Plaça Raimundo Clar.

Els participants rebran una camiseta de les jornades, fruita variada y es posa  a la seva disposició el préstec de bastons.

Data

27/10/2018

Dificultat

Fàcil

p

Consells

Portar aigua, sabata esportiva i gorra

}

Hora d'inici

10:00 h.

+

Distància

3 km.

Lloc de trobada

Plaça Raimundo Clar, Palma

(enllaç Google Maps)

Cost

Activitat gratuïta

Durada

1h i 30 min.

Inscripció

A l’inici de l’actividat

nordicwalking@palma.es

Pin It on Pinterest

Share This