IV Marxa per la Igualtat - Nordic Walking Ciutat de Palma. Diumenge, 24 de març a les 11:00h a la Plaça de Cort.

NORDIC WALKING CIUTAT DE PALMA

PER LA IGUALTAT DE LA DONA A L’ESPORT I A LA VIDA QUOTIDIANA

 

L’IME de l’Ajuntament de Palma organitza el pròxim diumenge 24 de març la IV Marxa per la Igualtat – Nordic Walking Ciutat de Palma, dins el programa general de PALMADONA. Es tracta d’una marxa de caràcter popular, per a la qual no és necessari dur bastons, ja que es tracta de fer una passejada per a fomentar el dret de la dona cap a l’esport, per la igualtat de gènere. És una vertadera caminada i no una competició de caràcter esportiu. El recorregut proposat es presenta amb tres nivells de distància perquè cadascú s’hi posi la seva fita:

  • Plaça de Cort – platja del Molinar (3,5 km)
  • Plaça de Cort – Sant Joan de Déu/el Carnatge (7 km)
  • Plaça de Cort – Platja de Palma/Palma aquàrium (11 km)

Els participants poden recórrer la distància fins als punts anteriorment exposats, amb els recorreguts que considerin més convenients segons les seves capacitats o els seus interessos. A cadascun dels tres nivells hi haurà un arc d’arribada, amb un punt d’avituallament i d’atenció al participant, amb voluntariat esportiu de l’IME de l’Ajuntament de Palma. A cadascun dels punts assenyalats, els participants que així ho decideixin poden utilitzar de forma gratuïta l’autobús de l’EMT, de la línia Palma a Platja de Palma i retorn, presentant el seu dorsal de participant a la Marxa per la Igualtat – Nordic Walking Ciutat de Palma.

Les línies concertades seran les L 3-7-15-20-25

Les inscripcions són totalment gratuïtes. S’hi poden inscriure totes les persones, sense límit d’edat, i independentment de les seves condicions físiques, ja que el caràcter de la Marxa és popular.

Els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats per persones adultes i hauran de portar l’autorització de menors signada pel pare/mare/tutor a la recollida del dorsal. El document el podeu descarregar de la web d’inscripcions.

Els primers 1.500 inscrits tindran un obsequi de la marxa.

Data límit d’inscripció online, dia 23 de març a les 14 h.

Els dorsals es podran recollir el mateix dia de l’esdeveniment, 24 de març, de 8.30 a 10.30 h, a la plaça de Cort (envelats de “recollida de dorsals”).

Per a recollir el dorsal hauran d’entregar còpia del correu de la confirmació de la inscripció.

Llevat de manifestació expressa en sentit contrari, els organitzadors de la cursa podran difondre imatges de qualsevol participant durant la seva realització i als mitjans de comunicació habituals.

 

La sortida es farà des de la plaça de Cort, a les 11 h. Abans hi haurà animació, música i missatges informatius sobre el programa general de PALMADONA i sobre la igualtat de gènere i l’esport.

En arribar al final del recorregut total (Platja de Palma/Palma Aquarium) hi haurà música, exhibicions de ball, exercicis de recuperació muscular i sorteig de regals.

Per participar al sorteig de regals, es lliurarà un tiquet numerat mostrant el dorsal, que es donarà a l’envelat que s’instal·larà a la zona d’arribada.

Es preveu que els actes acabin a les 14 h.

 

 

 

Data

24/03/19

Dificultat

Bo de fer
p

Consells

Roba còmode, sabata esportiva i gorra o xubasquero

}

Hora d'inici

11:00 h.

+

Distància

3,5 km, 7 km o 11 km

Lloc de trobada

Plaça de Cort

(enlace Google Maps)

Cost

Activitat gratuïta

Durada

3 hores aproximadament

Pin It on Pinterest

Share This