Passejada Wine Days 2021. Santa Maria

El Comitè de Marxa Nòrdica i la Federació Balear de Muntanya i Escalada col·labora un any més amb la Passejada Wine Days que organitza la Denominació d’Origen Binissalem.

La sortida serà des de la Plaça nova, 23, del Celler Jaume de Puntiró, el dissabte 22 a les 18h.

Les inscripcions són obligatòries i limitades. Es fan directament al correu de la DO Binissalem i la recollida de dorsals es durà a terme abans de la passejada, de les 17:30 a les 17:50h.

Els preus per Federats i menors de 16 anys és de 5 € y per no Federats: 10 € (inclou assegurança). A la fi del recorregut, s’obsequiarà als participants (≥ 18 anys) amb una botella de vi.

Una Denominació d’Origen Protegida (DO o DOP) és un nom que identifica un producte originari d’un lloc determinat i és el sistema de reconeixement a Espanya dels productes amb qualitat diferenciada. A l’any 1990 es va reconèixer la DO Binissalem. Des de llavors, la DO Binissalem ha apostat per les varietats de raïm autòctones, que han permès elaborar vins singulars, assolint elevats nivells de qualitat.

Nosaltres ens unim a les propostes culturals, lúdiques i esportives de les jornades de la Wine Days 2021 amb la vuitena edició de la Passejada. 

 

 

Data

22/05/2021

 

Dificultat

Fàcil

 

p

Consells

Portar aigua, sabata esportiva.

 

}

Hora d'inici

18:00 h.

 

+

Distància

Ruta de 10 km

Ruta de 5 km

N

Inscripcions

Enviar un correu a 

winedays@winedays-mallorca.com

Cost

Federats : 5 €

No federats: 10€

Durada

3:00 h.

 

 

Lloc de trobada ruta

Celler Jaume de Puntiró

Plaça Nova, 23, 07320 Santa Maria del Camí,

(enllaç Google Maps)

Pin It on Pinterest

Share This