Passejada Wine Days 2022. Sencelles 4 de juny.

El Comitè de Marxa Nòrdica i la Federació Balear de Muntanya i Escalada col·labora un any més amb la Passejada Wine Days que organitza la Denominació d’Origen Binissalem.

La sortida serà des de la Plaça de la Vila a Sencelles, la de l’Ajuntament, el dissabte 4 de juny a les 10:30h. 

Les inscripcions són obligatòries i limitades. Es fan directament a la web de la DO Binissalem i la recollida de dorsals es durà a terme abans de la passejada, de les 10 a les 10:30h.

Els preus per Federats i menors de 16 anys és de 5 € y per no Federats: 10 € (inclou assegurança). Inscripcions fins a 1 de juny a les 23:59 h. No es faran inscripcions el dia de la marxa. L’organització donarà fruit però cada participant haurà de dur la seva aigua.

Una Denominació d’Origen Protegida (DO o DOP) és un nom que identifica un producte originari d’un lloc determinat i és el sistema de reconeixement a Espanya dels productes amb qualitat diferenciada. A l’any 1990 es va reconèixer la DO Binissalem. Des de llavors, la DO Binissalem ha apostat per les varietats de raïm autòctones, que han permès elaborar vins singulars, assolint elevats nivells de qualitat.

Nosaltres ens unim a les propostes culturals, lúdiques i esportives de les jornades de la Wine Days 2021 amb la novena edició de la Passejada. 

 

 

Data

4/06/2022

 

Dificultat

Fàcil

 

p

Consells

Portar aigua, sabata esportiva.

Portar protecció solar, capell o gorra.

 

}

Hora d'inici

10:00 h.

 

+

Distància

Ruta de 9 km

 

Cost

Federats : 5 €

No federats: 10€

Durada

3:00 h.

 

Lloc de trobada ruta

Plaça de L’Ajuntament, Sencelles

(enllaç Google Maps)

Pin It on Pinterest

Share This