Setmana de la mobilitat a Calvià. Diumenge 25 de setembre

El diumenge  dia 2 d’octubre, participam un any més a la Setmana Europea de la mobilitat Calvià 2022 que promou la Comissió Europea, el Ministeri de Medi Ambient i la Conselleria de Mobilitat.

El punt de trobada será al Centre de Serveis Municipals (Palmanova). A les 9:30 hi haurà una iniciació i a les 10 partirem a fer una ruta d’uns 4km per la zona.

Durant el desenvolupament de la SEM es promouen hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com es tracta de visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. La participació suposa el desenvolupant diverses actuacions i activitats, algunes de les quals són de caràcter permanent, tendents a reduir l’emissió a l’atmosfera de gasos d’efecte hivernacle i la contaminació al municipi.

Els Objectius de la Setmana de la Mobilitat són:

  • Conscienciar els ciutadans de la importància de fomentar un transport més sostenible, tant per a la salut pública com per al medi ambient i el canvi climàtic.
  • Dur a terme actuacions de caràcter permanent o no permanent que afavoreixin la reducció de gasos d’efecte hivernacle a l’atmosfera i fomentin el transport sostenible.

També hi ha altres activitats. Pots consultar el programa a la web de l’Ajuntament de Clavià

Data

2/10/2022

 

 

Dificultat

Fàcil

p

Consells

Portar motxilleta, aigua, sabata esportiva, crema solar i gorra.

 

}

Hora inici

9:30 h iniciació

10h ruta

 

+

Distància

4,00 Km

Lloc de trobada

Centre de Serveis Municipals (Palmanova)..

(darrera el restaurant d’AmadibEsment)

(enllaç Google Maps)

Cost

Gratuïta

Durada en hores

2 hores

Formulari d'inscripció

Pin It on Pinterest

Share This