Volta des Pujol (Felanitx). Dissabte 20 d'abril

Proposam per aquest dissabte una ruta circular per les terres del nord-est del terme de Felanitx, dominades per velles sementeres, vinyes i pinedes. Una ruta que paga el desplaçament fins a aquesta població del llevant mallorquí.

El punt de trobada serà al descampat de devora el parc de bombers de Felanitx (ubicació)

Iniciarem el recorregut pel camí de Son Proenç, ample i asfaltat. Aquest tram avança recte, en direcció nord-est i amb unes vistes al Puig de Sant Salvador. Més endavant superem el camí del Molí d’en Muda.

Als deu minuts, després d’una sínia i Son Cifre, arribem a la cruïlla de Son Llaneres. Avancem cent metres més per arribar a la Font de Son Proenç (un pou), on val la pena fer una primera parada.

Al costat del pou, agafem el camí que puja lleugerament cap a l’Est. Més amunt, deixem de banda el molí de Can Gelabert i seguidament vortarem el Puig Pelat i la finca de Can Conill. Travessem dues vegades una pineda fins arribar a l’agroturisme Posada d’Almallia.

Coronem un petit coll i descendim deixant de banda les cases de Son Hereu (dreta). En pocs minuts ens situem davant de Ca na Muda i arribarem a la cruïlla des Pujol.

El camí torna a serpentejar, superant ara un nou molí a l’esquerra. Després d’un suau revolt, avança cap al sud-oest, ja amb Felanitx al fons.

La inscripció és obligatòria. 

Data

20/04/2024

 

 

Dificultat

Fàcil

p

Consells

Portar berenar, aigua, sabata esportiva y gorra o capell.

Si necessites material, roba o calçat pots consultar la web de la botiga PassaPassa o visitar la nostra botiga del Secar de la Real.

 

}

Hora d'inici

 9:30 h.

 

 

+

Distància

11 km.

N

Inscripcions (fes clic)

Cost

Socis/es (bono i quota) : 5 € – No socis/es: 10€

+

Assegurança (no federats/des) 3€

Durada

4h.

Lloc de trobada ruta

Descampat just devora del Parc de Bombers de Felanitx.

(enllaç Google Maps)

Pin It on Pinterest

Share This