Activitat gratuïta d'iniciació a la Marxa Nòrdica. Son Ferrer.

 

L’institut Calvianer d’Esports (ICE) conjuntament amb Nordic Walking Palma, posa en marxa una nova edició de Nordic Walking Calvià durant els mesos de març, abril, maig i juny i que tendrà continuació en acabar l’estiu. Enguany en total el programa inclou, deu jornades d’iniciació al nordic walking.

Les sessions es duran a terme per tot el municipi, i estan dirigides a tots els grups de població. Les inscripcions són completament gratuïtes i s’han de fer a través de la web del ICE

Aquest dissabte dia 23 d’abril ens veim a la Unitat Bàsica de Salut de Son Ferrer. S’ha canviat l’hora prevista perquè hi ha restirccions de transit per una prova esportiva. L’activitat es farà a les 10:00h del dematí. (mirar ubicació)

El nordic walking és una activitat fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut. Amb les tècniques d’iniciació els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla, adaptant la intensitat de la marxa a la condició física de cada persona.

Un dels principals objectius del programa és acostar els ciutadans a una activitat saludable i incorporar-la al seu dia a dia, per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida i donar-los eines per a adquirir hàbits saludables mitjançant la fusió dels conceptes de salut, esport, aire lliure i molta marxa!!!!

Data

23/04/2022

Dificultat

Bo de fer
p

Consells

Portar mascareta, roba cómoda, sabata esportiva i una motxileta.

}

Hora d'inici

10:00 h.

+

Distància

4 km.

Lloc de trobada

Unitat Bàsica de Salut de Son Ferrer (enllaç Google Maps)

Cost

Activitat gratuïta

Durada

1:30 h.

Inscripció prèvia obligatòria

Pin It on Pinterest

Share This