Nordic Walking a la Fresca - Divendres 13 d'agost a les 19:30 a la Platja de Ciutat Jardí.

L’institut Municipal d’Esports (IME)conjuntament amb Nordic Walking Palma, posa en marxa una nova edició de Nordic Walking a la Fresca durant els mesos de juliol, agost i setembre. Enguany el programa inclou, com a la darrera edició sis jornades d’iniciació al nordic walking.

Les sessions es duran a terme per la costa i les platges de Palma, i estan dirigides a tots els grups de població. Les inscripcions són completament gratuïtes i s’han de fer a través del correu electrònic nordicwalking@palma.es.

Aquest divendres dia 13 d’agost ens veim a la Platja de Ciutat Jardía les 19:30h. El punt de trobada serà a devora el parc infantil de davant la platja.

Cada jornada acollirà un màxim de 120 persones, que hauran d’assistir amb mascareta al punt de trobada. Tots els participants rebran un obsequi, aigua i en finalitzar la ruta se’ls oferirà fruita fresca, gràcies a la col·laboració de MercaPalma.

El nordic walking és una activitat fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut. Amb les tècniques d’iniciació els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla, adaptant la intensitat de la marxa a la condició física de cada persona.

Un dels principals objectius del programa és acostar els ciutadans a una activitat saludable i incorporar-la al seu dia a dia, per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida i donar-los eines per a adquirir hàbits saludables mitjançant la fusió dels conceptes de salut, cultura, aire lliure i estiu.

L’estiu és un excel·lent període per a aprofitar el nostre entorn marítim; per aquest motiu les jornades es duran a terme als següents llocs de Palma:·

  • Divendres 16 de juliol a les 19.30 h, parc de la Mar – passeig Marítim. El punt de trobada serà davant l’Oficina d’Informació Turística del parc de la Mar.
  • Divendres 30 de juliol a les 19.30 h, platja de la Ciutat Jardí – el Molinar. El punt de trobada serà davant el parc infantil de la platja de la Ciutat Jardí.
  • Divendres 13 d’agost a les 19.30 h, platja de la Ciutat Jardí – el Coll d’en Rabassa. El punt de trobada serà davant el parc infantil de la platja de la Ciutat Jardí.
  • Divendres 27 d’agost a les 19.30 h, Sant Joan de Déu – el Carnatge. El punt de trobada serà davant l’hospital de Sant Joan de Déu.
  • Divendres 10 de setembre a les 19 h, Can Pastilla. El punt de trobada serà a Can Pastilla, devora el Club Nàutic.
  • Divendres 16 de setembre a les 19 h, Can Pastilla – Platja de Palma. El punt de trobada serà a Can Pastilla, devora el Club Nàutic.

Posa’t en marxa!!!

Data

13/07/2021

Dificultat

Bo de fer
p

Consells

Portar mascareta, roba cómoda, sabata esportiva i una motxileta.

}

Hora d'inici

19:30 h.

+

Distància

4 km.

Lloc de trobada

Platja de Ciutat Jardí

(enlllaç Google Maps)

Cost

Activitat gratuïta

Durada

1:30 h.

Inscripció prèvia obligatòria

Enviar un correu a: nordicwalking@palma.es

Pin It on Pinterest

Share This