Excursió Puig de Sa Bassa (Fornalutx) + torrada

Aquest dissabte dia 28, per no perdre la tradició, aprofitarem aquesta passejada per celebrar tots plegats aquestes festes de Sant Antoni i Sant Sebastià.
Farem una ruta que ens durà al cim del Puig de Sa Bassa, a la zona de Fornalutx, i acabarem a la zona recreativa de la Comuna de Fornalutx per fer una bona torrada.

El punt de trobada serà la zona recreativa de la Comuna de Fornalutx. Allà mateix aparcarem i deixarem les bosses amb els estris de torrar.

De la mateixa area recreativa, passant la carretera, surt el nostre camí d’avui.

La ruta la dividim en dues parts: La primera, la feim per un camí ample que còmodament ens permet anar agafant alçada. Arribarem a una zona d’alzinar a on comença la segona part. La gent que no vulgui seguir, podrà quedar aquí i començar a berenar. La resta, agafarem un camí ja de muntanya que en poc més de 25 minuts ens permetrà arribar al cim, a on hi ha una torre de vigilància d’incendis i una vista espectacular!!!

Després de berenar una mica (no massa perquè farem un bon dinar) començarem la baixada. Un tram pel mateix camí de pujada i la resta per un altre camí que ens dura a la carretera. Els darrers cinc cents metres els farem per l’asfalt fins a la zona recreativa a on ja ens tendran preparat el caliu a punt per començar a torrar.

Per la gent que ho vulgui l’organització prepararà una palangana amb un botifarró, un troç de llonganissa, una xulla i un bistec d’agulla. Amés del menjar per torrar hi haurà pa, aigua i vi i coca o ensaïmada (Preu:10€).

Data màxima per fer la inscripció: dimecres 25 a les 23:59h.

Data

28/01/2023

 

 

 

 

Dificultat

1a part: fàcil

2a part: mitjana

p

Consells

Dur aigua, sabata de muntanya i roba d’abric.

Dur berenar suau (fruita, fruits secs…)

Dur estris per torrar. Dur tassó i plat.

 

}

Hora d'inici

 9:00 h.

 

 

 

 

+

Distància

Opció fàcil: 7 km.

Opció mitjana: 9 km 

N

Inscripcions (fes clic)

Cost

Socis (bono i quota) : 5 € – No socis: 10€

+

Assegurança (no federats) 3€

Palangana menjar + beguda + postre 10€

 

Durada

4:00 h.

 

Lloc de trobada ruta

Àrea recreativa Sa Bassa de Fornalutx

(enllaç Google Maps)

Pin It on Pinterest

Share This