Horari d'activitats NWPALMA a casa. Del dimarts 14 al diumenge 19 d'abril.

Seguim una setmana més confinats a casa. Per això l’equip d’instructors i instructores de NWPALMA s’ha posat en marxa per seguir fent activitat física a casa. Tot amb l’objectiu de mantenir-se actius en moments difícils com aquest.

Una setmana plena de propostes com aquestes:

  • Dimarts 14: Sessió en directe transmesa per les nostres xarxes socials. Farem un treball muscular general però més enfocat a les abdominals. Necessitarem bastons de NW i una cadira. A les 18:30h
  • Dimecres 15: Passatemps online relacionats amb el nostre esport i el nostre club.
  • Dijous 16: Sessió en directe transmesa per les nostres xarxes socials. Farem un treball muscular general, un circuit d’exercicis i tasques de quàdriceps. Necessitarem bastons de NW i una cadira, una bufanda o mocador gran i dues botelletes plenes o brics o llaunes. A les 18:30h
  • Divendres 17: Dia esperat per rebre el nostre nou repte. Ens encanta que ens envieu fotos i videos del procés!!!
  • Dissabte 18: Sessió en directe transmesa per les nostres xarxes socials. Farem un treball muscular general però més enfocat al tren superior i als glutis. Necessitarem bastons de NW. A les 18:30h.
  • Diumenge 19: Temps de descans. Vos proposam passar una estona virtualment plegats i plegades fent el “vermout” a distància. Bon profit!!!

Vos recordam que tots els vídeos dels directes queden gravats al  canal de YouTube de NWPALMA i els podeu veure quan us vengui de gust.

Una setmana ben entretinguda, fent esport des de casa!!!!

Tot anirà bé!!! Fins aviat!!!

 

 

Data

Del 14 al 19 d’abril

Dificultat

Fàcil

}

Hora dels Directes

18:30h

p

Consells

Tenir aigua preparada, sabata esportiva i roba còmoda.

Fer-se subscriptor del canal de YouTube de NWPALMA i seguir-nos a les xarxes socials.

Connectar 5 minuts abans.

 

Cost

Gratuït

Durada

1 h.

Pin It on Pinterest

Share This