Nordic Walking a la Fresca - 2 d'octubre a les 19:00 a la Platja de Can Pastilla.

L’Institut Municipal de l’Esport conjuntament amb Nordic Walking Palma, acaba l’edició de Nordic Walking a la Fresca d’aquest estiu 2020. La darrera, aquest divendres dia 2 d’octubre a les 19:00h a la Platja de Can Pastilla, just devora del Club Nàutic.

Les sessions es duran a terme per la costa i les platges de Palma, i estan dirigides a tots els grups de població. Les inscripcions són completament gratuïtes i s’han de fer a través del correu electrònic nordicwalking@palma.es.

Cada jornada acollirà un màxim de 70 persones, que hauran d’assistir amb mascareta al punt de trobada. Tots els participants rebran un obsequi, aigua i en finalitzar la ruta se’ls oferirà fruita fresca, gràcies a la col·laboració de MercaPalma.

El nordic walking és una activitat fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut. Amb les tècniques d’iniciació els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla, adaptant la intensitat de la marxa a la condició física de cada persona.

Un dels principals objectius del programa és acostar els ciutadans a una activitat saludable i incorporar-la al seu dia a dia, per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida i donar-los eines per a adquirir hàbits saludables mitjançant la fusió dels conceptes de salut, cultura, aire lliure i estiu.

Posa’t en marxa!!!

Data

2/10/2020

Dificultat

Bo de fer
p

Consells

Portar roba cómoda, sabata esportiva i una motxileta.

}

Hora d'inici

19:00 h.

+

Distància

4 km.

Lloc de trobada

Platja de Can Pastilla, devora del Club Nàutic

(enlllaç Google Maps)

Cost

Activitat gratuïta

Durada

1:30 h.

Inscripció prèvia obligatòria

Enviar un correu a: nordicwalking@palma.es

Pin It on Pinterest

Share This