Nordic Walking a Calvià. Activitat gratuïta d'iniciació + passejada zona Cas Català-Bendinat.

Per quart any consecutiu, fruit de la col·laboració entre l’associació Nordic Walking Palma i el Institut Calvianer d’Esports, es posa en marxa el programa de Nordic Walking 2020 amb un total de 5 rutes guiades de marxa nòrdica a través del municipi de Calvià. Les sortides tendran lloc durant els mesos de març, abril, maig i juny de 2020 i en setembre la ruta emmarcada dins de les Festes del Rei en Jaume 2020.

El nordic walking és una actividad que consisteix en caminar amb impuls d’uns bastons. És molt fàcil d’aprendre, al principi, necessita l’atenció personalitzada d’un bon instructor per conèixer i assimilar la tècnica. El treball és més global que el simple caminar ja que intervenen notablement majors grups musculars (el treball de glutis, columna vertebral, etc) i a la vegada es treballa a nivell cardiovasvular. Molt apropiat per a tots els grups de població.

El caminar nòrdic amb bastons és un esport relativament nou que s’està consolidant i que ja es practica en moltes part del mon. Té el seu origen a les zones nòrdiques i els seus múltiples beneficis fan que es pugui convertir en un esport popular. Comparteix els conceptes de natura, benestar, activitat física i salut, assegurant uns bons resultats físics i mentals.

Ruta de Nordic Walking en Ca’s Català, Portals i Bendinat
La ruta és apta per a tots els nivells i recorrerà les zones de Ca’s Català, Bendinat i Portals Nous amb sortida des de la piscina de Bendinat. L’organització oferirà bastons de nordic walking per a aquelles persones que no disposin d’ells. Durant la ruta, els instructors donaran les instruccions tècniques als participant. La inscripció és gratuïta.

Data

14/02/2020

Dificultat

Bo de fer
p

Consells

Portar aigua, roba cómoda i sabata esportiva.

L’ajuntament ens convida a fruita!

}

Hora d'inici

17:00 h.

+

Distància

4 km.

Lloc de trobada

Piscina Municipal de Bendinat

Av. República, 15, 07181 Bendinat.

(enlace Google Maps)

Cost

Activitat gratuïta

Durada

1:30 h.

Inscripció

Fent clic aquí 

O abans de l’activitat

Pin It on Pinterest

Share This