NW Festes del Rei En Jaume 2022.Iniciació gratuïta + ruta. Dissabte 3 de setembre a Santa Ponça

El dissabte  dia 3 de setembre, participam un any més a l’activitat especial de les Festes del Rei En Jaume 2022.

També forma part del projecte de NORDIC WALKING a Calvià, fruit de la col·laboració entre el NORDIC WALKING PALMA i l’Institut Calvianer Esports.

En aquesta ocasió el punt de trobada serà a la Platja de Santa Ponça a la zona de ” Plaça de La Pinada “ a les 9:00h. Les inscripcions són completament gratuïtes i s’han de fer a través de la web del ICE.

L’activitat és gratuïta i amb places limitades, és ideal per a qualsevol edat i nivell. Si no tens bastons, nosaltres te’ls deixem!

L’Ice ens convidarà a berenar de fruita, ens donarà aigua i ens farà obsequi d’una camiseta commemorativa de les festes.

El nordic walking és una activitat fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut. Amb les tècniques d’iniciació els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla, adaptant la intensitat de la marxa a la condició física de cada persona.

Un dels principals objectius del programa és acostar els ciutadans a una activitat saludable i incorporar-la al seu dia a dia, per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida i donar-los eines per a adquirir hàbits saludables mitjançant la fusió dels conceptes de salut, esport, aire lliure i molta marxa!!!!

Data

3/09/2022

Dificultat

Fàcil

p

Consells

Portar motxilleta, aigua, sabata esportiva, crema solar i gorra.

Dur banyador i tovallola per poder nedar al finalitzar l’activitat.

 

}

Hora inici

9:00 hores

+

Distància

4,00 Km

Lloc de trobada

Platja de Santa Ponça.

Plaça de La Pinada 

(enllaç Google Maps)

Cost

Gratuïta

Durada en hores

3 hores

Formulari d'inscripció

Pin It on Pinterest

Share This