Primera activitat de la nova temporada Nordic Walking a Calvià. 26 de setembre a les 17h a Bendinat

Per quart any consecutiu, fruit de la col·laboració entre l’associació Nordic Walking Palma i el Institut Calvianer d’Esports, es posa en marxa el programa de Nordic Walking 2020 amb un total de 5 rutes guiades de marxa nòrdica a través del municipi de Calvià. Les sortides tendran lloc durant entre el setembre i el desembre de 2020.

La primera el dissabte 26 de setembre a les 17h i el punt de trobada és a la Piscina de Bendinat

El nordic walking és una actividad que consisteix en caminar amb impuls d’uns bastons. És molt fàcil d’aprendre, al principi, necessita l’atenció personalitzada d’un bon instructor/a per conèixer i assimilar la tècnica. El treball és més global que el simple caminar ja que intervenen notablement majors grups musculars (el treball de glutis, columna vertebral, etc) i a la vegada es treballa a nivell cardiovasvular. Molt apropiat per a tots els grups de població.

El caminar nòrdic amb bastons és un esport relativament nou que s’està consolidant i que ja es practica en moltes part del mon. Té el seu origen a les zones nòrdiques i els seus múltiples beneficis fan que es pugui convertir en un esport popular. Comparteix els conceptes de natura, benestar, activitat física i salut, assegurant uns bons resultats físics i mentals.

El calendari de les activitats proposades:

Data

26/09/2020

Dificultat

Bo de fer
p

Consells

Portar aigua, roba cómoda i sabata esportiva.

}

Hora d'inici

17:00 h.

+

Distància

4 km.

Lloc de trobada

Piscina Municipal de Bendinat

Av. República, 15, 07181 Bendinat, Calvià

(enlace Google Maps)

Cost

Activitat gratuïta

Durada

1:30 h.

Inscripció

Omplint el següent formulari:

Inscripció

 

Pin It on Pinterest

Share This