Nordic Walking a la Fresca - Divendres 10 de setembre a les 19h a la Platja Palma-Can Pastilla.

L’institut Municipal d’Esports (IME)conjuntament amb Nordic Walking Palma, posa en marxa una nova edició de Nordic Walking a la Fresca durant els mesos de juliol, agost i setembre. Enguany el programa inclou, com a la darrera edició sis jornades d’iniciació al nordic walking.

Les sessions es duran a terme per la costa i les platges de Palma, i estan dirigides a tots els grups de població. Les inscripcions són completament gratuïtes i s’han de fer a través del correu electrònic nordicwalking@palma.es.

Aquest divendres dia 10 de setembre ens veim a la Platja de Palma, just devora del Club Nàutic de Can Pastilla les 19:00h. 

Cada jornada acollirà un màxim de 120 persones, que hauran d’assistir amb mascareta al punt de trobada. Tots els participants rebran un obsequi, aigua i en finalitzar la ruta se’ls oferirà fruita fresca, gràcies a la col·laboració de MercaPalma. L’organització ofereix préstec gratuit de bastons.

El nordic walking és una activitat fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut. Amb les tècniques d’iniciació els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla, adaptant la intensitat de la marxa a la condició física de cada persona.

Un dels principals objectius del programa és acostar els ciutadans a una activitat saludable i incorporar-la al seu dia a dia, per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida i donar-los eines per a adquirir hàbits saludables mitjançant la fusió dels conceptes de salut, cultura, aire lliure i estiu.

L’estiu és un excel·lent període per a aprofitar el nostre entorn marítim; per aquest motiu les jornades que ens queden es duran a terme als següents llocs de Palma:

  • Divendres 10 de setembre a les 19 h, Can Pastilla. El punt de trobada serà a Can Pastilla, devora el Club Nàutic.
  • Divendres 16 de setembre a les 19 h, Can Pastilla – Platja de Palma. El punt de trobada serà a Can Pastilla, devora el Club Nàutic.

Posa’t en marxa!!!

Data

10/09/2021

Dificultat

Bo de fer
p

Consells

Portar mascareta, roba cómoda, sabata esportiva i una motxileta.

}

Hora d'inici

19:00 h.

+

Distància

4 km.

Lloc de trobada

Platja de Palma

Al costat del Club Nàutic de Can Pastilla

(enllaç Google Maps)

Cost

Activitat gratuïta

Durada

1:30 h.

Inscripció prèvia obligatòria

Enviar un correu a: nordicwalking@palma.es

Pin It on Pinterest

Share This