NW a la Fresca 2022. Agost i setembre 2022

L’institut Municipal d’Esports (IME) conjuntament amb Nordic Walking Palma, continua en marxa el mes d’agost i el mes de setembre amb el  programa  Nordic Walking a la Fresca. 

Encara ens queden moltes opcions de poder venir a participar:

Si no en tens, nosaltres et deixam els bastons!!

Les sessions es duran a terme per la costa i les platges de Palma, i estan dirigides a tots els grups de població. Les inscripcions són completament gratuïtes i s’han de fer al següent formulari o allà mateix, uns minuts abans de l’activitat.

El nordic walking és una activitat fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut. Amb les tècniques d’iniciació els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla, adaptant la intensitat de la marxa a la condició física de cada persona.

Un dels principals objectius del programa és acostar els ciutadans a una activitat saludable i incorporar-la al seu dia a dia, per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida i donar-los eines per a adquirir hàbits saludables mitjançant la fusió dels conceptes de salut, cultura, aire lliure i estiu.

Posa’t en marxa!!!

Data

Agost-Setembre 2022

 

 

Dificultat

Bo de fer
p

Consells

Portar  roba cómoda, sabata esportiva i una motxileta amb aigua.

}

Hora d'inici

19:30h Agost

19:00h Setembre

 

+

Distància

4 km.

Cost

Activitat gratuïta.
 

Durada

1:30 h. 

 

Inscripció prèvia obligatòria

Formulari d’inscripció

Al punt de trobada uns minuts abans de l’activitat

 

Pin It on Pinterest

Share This