Iniciació gratuïta + ruta a Calvià, zona de Bendinat-Portals. Dissabte 25 de març

Dissabte , 25 de març a les 16:00h, a la Unitat Bàsica de Salut de Bendinat, iniciam el projecte de NORDIC WALKING a Calvià 2023, fruit de la col·laboració entre el NORDIC WALKING PALMA i l’Institut Calvianer Esports.

Les sessions es duran a terme per tot el municipi, i estan dirigides a tots els grups de població. Les inscripcions són completament gratuïtes i s’han de fer a través del formulari. 

Aquest dissabte dia 25 de març ens veim a la Unitat Bàsica de Salut de Bendinat a les 16h . 

El nordic walking és una activitat fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut. Amb les tècniques d’iniciació els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla, adaptant la intensitat de la marxa a la condició física de cada persona.

Un dels principals objectius del programa és acostar els ciutadans a una activitat saludable i incorporar-la al seu dia a dia, per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida i donar-los eines per a adquirir hàbits saludables mitjançant la fusió dels conceptes de salut, esport, aire lliure i molta marxa!!!!

 

Data

25/03/2023

Dificultat

Fàcil

p

Consells

Portar motxilleta, aigua, sabata esportiva, crema solar i gorra

}

Hora inici

16:00 hores

+

Distància

4,00 Km

Lloc de trobada

Unitat Bàsica de Bendinat

Carrer de les Escoles 7, Bendinat, Islas Baleares, 07181,

(enllaç Google Maps)

Cost

Gratuïta

Durada en hores

2 hores

Formulari d'inscripció

Pin It on Pinterest

Share This