Nordic Walking Saludable- Dissabte 28 a les 10h al CS Son Cladera.

L’institut Municipal d’Esports (IME)conjuntament amb Nordic Walking Palma, posa en marxa una nova edició de Nordic Walking Saludable durant els mesos de maig i juny i per continuar després de l’estiu. 

Les sessions es duran a terme al Centres de Salut de Palma, i estan dirigides a tots els grups de població. Les inscripcions són completament gratuïtes i s’han de fer omplint el formulari o al punt de trobada uns minuts abans de començar.

Aquest dissabte dia 28 de maig  serà al CS de Son Cladera. El punt de trobada serà just a davant del centre de salut i l’activitat començarà a les 10:00h.

Hi haurà servei gratuït de préstec de bastons i gràcies a la col·laboració de Decatlhon cada participant serà obsequiat amb una camiseta. 

El nordic walking és una activitat fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut. Amb les tècniques d’iniciació els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla, adaptant la intensitat de la marxa a la condició física de cada persona.

Un dels principals objectius del programa és acostar els ciutadans a una activitat saludable i incorporar-la al seu dia a dia, per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida i donar-los eines per a adquirir hàbits saludables.

Posa’t en marxa!!!

Data

28/05/2022

Dificultat

Bo de fer
p

Consells

Portar mascareta, roba cómoda, sabata esportiva i una motxileta amb aigua.

}

Hora d'inici

10:00 h.

+

Distància

4 km.

Lloc de trobada

Centre de Salut Son Cladera

Camí de Son Cladera, 6, 07009 Palma

(enlllaç Google Maps)

Cost

Activitat gratuïta

Durada

1:30 h.

Inscripció prèvia

Pin It on Pinterest

Share This