Nordic Walking Saludable- Dissabte 9 a les 8h al CS Son Pisà.

L’institut Municipal d’Esports (IME)conjuntament amb Nordic Walking Palma, continuen amb el programa Nordic Walking Saludable durant els mes de juliol. 

Les sessions es duran a terme al Centres de Salut de Palma, i estan dirigides a tots els grups de població. Les inscripcions són completament gratuïtes i s’han de fer omplint el formulari o al punt de trobada uns minuts abans de començar.

Aquest dissabte dia 9 de juliol  serà al CS de Son Pisà. El punt de trobada serà just a davant del centre de salut. La novetat d’aquest mes és l’horari. Per evitar les hores de calor l’activitat començarà a les 8:00h del dematí.

Hi haurà servei gratuït de préstec de bastons i gràcies a la col·laboració de Decatlhon cada participant serà obsequiat amb una camiseta. 

El calendari d’activitats és el següent:

  • 9 de juliol: CS Son Pisà.
  • 16 de juliol: CS Santa Catalina.
  • 23 de juliol: CS Emili Darder (Pol de Llevant).
  • 30 de juliol: CS Son Rutlan (C/Aragó)

El nordic walking és una activitat fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut. Amb les tècniques d’iniciació els participants fan la primera presa de contacte amb els bastons de manera senzilla, adaptant la intensitat de la marxa a la condició física de cada persona.

Un dels principals objectius del programa és acostar els ciutadans a una activitat saludable i incorporar-la al seu dia a dia, per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida i donar-los eines per a adquirir hàbits saludables.

Posa’t en marxa!!!

Data

9/07/2022

Dificultat

Bo de fer
p

Consells

Roba cómoda, sabata esportiva i una motxileta amb aigua.

}

Hora d'inici

8:00 h.

+

Distància

4 km.

Lloc de trobada

 Centre de Son Pisà

Carrer de Vicenç Joan i Rosselló, 65,

(enlllaç Google Maps)

Cost

Activitat gratuïta

Durada

1:30 h.

Inscripció prèvia

Pin It on Pinterest

Share This